Ми беше и матична и мене ама да оздравам зимам картон! Никој не е крив што фатил корона а она лом ме направи како ке сме ја заразеле на 55 години што значело тоа за нејзе како сум можела да одам за едно мерење после 8 месеци. Хорор за стручна не викам ништо ама однос 0 !!
Нека си ја запали лиценцата и нека си ја фрли! Луѓе не се лечат на невидено по телефон! Ако има 55год и и е страв нека ја затвори амбулантата. Прва е да дели памет во групата за доктори, мислиш попосветена нема од неа!
Ќе те исправам: Попосветен фб доктор И само трач муабети за пациенти , како и рекол овој,како оној,што правеле по дома. Наместо да пише некој стручен совет и коментар од нејзина страна. А тоа да не биде дека треба со миена коса да одат во ординација (дел од нејзиниот ковид протокол)
Не знаеш, кога ја читсм ќе си речам ептен океј е, ама имаме една група доктори, таму само се жали од пациентите и како она била утепана од работа. Епа не може сите да се незадоволни и проблемот да не е кај неа
Мене највеќе ме иритира, кога доктор Ненад ќе пише некој негативен коментар за матичниве што изиграваат заштитени бели мечки како неа,пикнати во ординација, а она става лајкови,коментира,се глупира.. безобразна
Јас го носам кај др Паскалов, супер е вака само не е многу комуникативен ама трпелив е шѕо и да го прашаш ќе ти одговори, детален е при преглед, на се обрнува внимание
Девојки имала некоја искуство со Јулијана Стојковска во близина на Стокомак кај зелен пазар и била ординацијата.
Zdravo, dali ste bili na pregled kaj doktorkata dragana emel i kako ste zadovolni? Sakame da ja odneseme maleckata so ogled na toa deka ne sme od sk nz dqli ke ne primi, i kolku cini pregledot? Sakav da zakazam pregled no mi rekoa deka ne se zakazuvalo.
Јас како што знам се закажува. Јави се на телефон и прашај за сигурно, зошто и пред корона имаше ред а сега уште повеќе. Ако ја пишеш матична нема да ви наплати,во спротивно не знам колку се плаќа. Ние сме кај нејзината замена др Ѕвезда,еднаш ја консултирав Драгана на вибер и ми одговори жената.
Му беше матична на големиот додека работеше кај Ложанковски. Др.е супер, и тогаш имаше многу пациенти а и сега. Незнам за закажување, ама за избор ја препорачувам.
Здраво, дали знаете која смена е др. Драгана (Идадија) денес? Не можам да ги добијам на мобилен. Ви благодарам.
Драгана Емел да ве прашам на тие што ви е матична дали секогаш ви одговара,на вибер или кога и звоните на телефон.
пола персонал од кај паскалов биле во изолација, термините за наредни две недели ги откажувале, некој што оди таму да потврди?