Јас користев до скоро време од Тач перница со силиконско полнење супер беше воопшто не спласна се додека не ја пуштив на вриење и се направи грутки и сега барам нова и се мислам каква да си купам. Дечко ми има ЛИО перница и сум спиела на неа и е многу убава ама сакам поинаква некоја да пробам. Пер дормире како се движат цените на перниците?
Јас ставам 2 перници една врз друга, спијам речиси исправена, така да каква и да исто ми се фаќа. Иначе летото си купив Дормео Love перници, не се нешто посебно ама не се ни лоши.
Не дормео не незнам какви перници имампробанои никако да ми се погодат, или премала или тврда или тенка.... Има ли некоја перница која е голема, мека и да не се сплеснува за некое време
Пробај ја од ТАЧ аксот перницата (мислам така се викаше). 50x70 е димензијата, и воопшто не се сплеснува
koristam i conture i dormeo, mene mi odgovaraat niski pernici i super mi se, ama ednas sum spiela na pernica so perduvi od guska...nezaboravno meka i vozdusesta...
Најмногу ми се допаѓа тоа што не губат облик. Обичните перници ги перници брзо ги вдлабнувам и веќе не може да се спие на нив.
Здраво девојки. ја видов перницава на попуст па сакам да ве прашам за мислење,дали имате некакво искуство со перниците од оваа фирма. Ми треба добра перница имам упорни главоболки http://grouper.mk/skopje/deal/pernica-anatomska-fabress
Јaс веќе 6-7 месеци јa кoристaм перницaтa oд Дoрмеo Силвер Иoн и сум презaдoвoлен. Врaтoт пoвеќе не ме бoли, a и не се пoтев вo летните месеци штo не беше тaкa сo oбичнa перницa. Еве јa пoдoлу.
Женски ве молам тие што ја имате Дормео Мемосан анатомската перница со мемори пена да ми кажете димензии зошто јас на сајтот на Топ шоп не најдов (мали ми се видоа многу ги видов во продавниците на Топ шоп). Фала ви. Најдов сега, 30x50 cm се големи. Но сепак не ви се мали кога спиете на нив?
Помош Помегу Анатомската Сиена и Силвер Ион контур која да ја земам? Овие од Тач веке ги ставам само под задник
Предлoг перницa, дoрмеo? Читaв вo тaa темa Дoрмеo, декa не семнoгу зaдoвoлни клиентите- брзo сплaснувaње нa менoри пенaтa, пo извесен периoд будење сo бoлки в врaт.
Девојки, гледам има тука такви кои користат перници со пердуви. Дали пропаѓаат на спиење? Какви се за одржување? Јас барам некоја што ќе биде мека ама да не пропаѓа кога ќе лежам на неа. Во кој дуќан на Стружанка ги има?