Никако не ја земај еве јас се заебав.Абе катастрофа,од сомниа ко што вика @Eni.r нарачај си и мирна глава
Во Ситник имаше летото, сега не знам дали имаат уште.... А во Струга има во БејбиШоп ДАДО, се трансформира и во перница за доење и во гнездо 2500 беше
Јас земав перница и ми е најдобра другарка. Спијам по 12 саати во серија со пауза за мочкање Од 24 недела еве сега 28 не можам да замислам да легнам без неа. Во дневна кога ќе легнам не можам да се наместам па си ја шетам низ стан. За мене беше најдобра инвестиција, а стомакот машала расте ли расте. Ја нарачав од pillows Lala.
Ај сликни ја баш да ја видиме.. јас од мојава не сум нешо задоволна, на пола ја користам, излеа не и е за спиење функцијата..
Сега читам наназад, па жива срамота е тоа. Јас ја земав 1600 ден, бела навлака, оди на вриење и од тие слатките текстови со натпис, ама има многу убаво полнење, со силниконски снегулки ко што ги викаат, и воопшто не се сплескува, многу е "баунси" и удобна.
I mojata katastrofa... nesakajki da te udri nekoj ke te otepa od so e teska i nikakva za nis ne e korisna dzabe frleni pari pa i toj mateeijalor glup.. na se lice na pernica ne
Ти па веќе, значи тотален баксуз си во бременоста, ништо не ти се погоди Ама затоа најубаво бебе ќе имаш !!!!!!!
Haha Nisto bee nisto eden ubav den edna ubava rabota da se dese...aman mi se vika ako veruvas.. se nadevam krajot go krasi deloto...
Дали некој има нарачано перница од Pillow Lala, и како сте задоволни? А тие што имате од Сомниа која им е цената и како сте задоволни ?
Јас имам мноооогу сум задоволна, имам пишано претходно мислење. Земав бела со натпис, оди на вриење навлаката, сега не можам без неа да легнам. Многу ми се погоди и многу ми олесни во лежење и спиење.
Вчера ми стигна перницата од Pillows Lala, одлична е. Бела со натпис е, ми се погоди ептен, конечно се наспав ко чоек.