Јас ја земав од стружанка перницата, а спиење некако не ми е погодена мн ми е голема или јаас незнам како да ја користам. Ама за седење за потпора на кичма е ко измислена, мислам највише само за тоа сега ќе ја користам. А и за доење понатака здравје боже вака супер ми изгледа.
Се си викав ќе земам ќе земам и никако не ја земав. Ама се многу убави, ги имаше во ГАК - новост за разлика од пред три години.
Луѓе, мене 'рбетот многу ме боли исто така, ме изгоре од болка мислам. На грб лежење нема шанси, а и кога седам ми е тешко. Дај кажете што да се прави или секако ќе треба перница, ама не знам како одат со цените. Не ми се дава 2000, нешто поефтино да биде, а да помогне.
Јас ќе пробам со таа од Анжи па ќе ти пишам искуство ако ти се чека. Таму мислам околу 700-800денари дека се.
Јас од Стружанка купив за доење, со неа меѓу нозе спиев за да ми е полесно. Мислам околу 650-700 беше.дури се продава и навлака ако сакаш да не ја прљаш директ.
@Ano таа од групер и сега е иста цена. Им пишав на тие за нарачка ама никој не враќа одговор. Ќе барам и јас друга. Мора да купам. Спијам на рати што се вели
Mene mi donese zolva mi pernica,taa so ja koristese koga bese bremena.Ama ne mi e toa toa.Pa poracav na snaa mi da kupi nova.Ama ke pocekam uste mesec da mi ja donesat.Sega spijam so pernici.Mnogu me bolat butovite,mi se zdrvuvaat nozete
@stevemila незнам само што видов и постирав тука ,во план ми е утре да порачам и јас . Има контакт или на фб ќе ги контактираме
Prasaj bas.Ako ima broj za poracuvanje pisi mi go vo poraka.Poso ne koristam fb pa nemozam da vidam.Da ne ja nosi majka mi duri od ch da si poracam od ovde.
Срцки, морам ова да го споделам со сите. Пред 2 недели колешки ми поклонија перница за трудници во U форма, толку е добра што конечно се наспивам. 6ти месец сум и стомакот го потпирам на перницата горе ја ставам главата а другиот дел меѓу нозе. Им ја препорачувам на сите кои што ја немаат, од somniashop е порачана. Уживајте лесна бременост се читаме
Мешиња ја има некоја перницава https://somniashop.com/product/pernica-za-trudnici/ ? И дали сте запознаени воопшто со производите на фирмава? Сакам да земам од обичните перници.
Сомниа е бренд на фабриката Комфи Ангел...користам заштитници нс душек и за нас на спална и за детево во детска, јоргани летни и зимски, постелнина, прекривки... Од се сум задоволна ..шијаат за извоз многу и материјалите им се квалитетни.. Се пере де во машина... Перници имам неколку, но спијам на дормео зошто ми се малку потврди..
Сите кои сакаат перница , ми стигна денес од линкот што го постирав . Преубава е и квалитетна. Навлаката се вади . Препорачувам . Еве и слика
Сакав да те прашам ја нарача online со плаќање при достава? И кое време ти ја доставија, зошто на работа сум па да не не ме најдат дома? и јас се решив да ја нарачам инаку.