Ќе ме фати листа од 100 песни ако почнам да ги постирам сите оние кои ми будат спомени,оваа најчесто ја слушав и ме потсетува на многу моменти од минатото...
Лелееј колку само ја сакав песнава кога бев мала и кога и да ја слушнав танцував исто како девојкиве и пеев....хахах лудница
Prvata pesna sto mi ja posveti i poslednata koga raskinavme Ne mozam da se vozdrzam koga ke slusnam solZite sami mi potekuvaat GO SAKAV MNOGU
Исто Не ми буди спомени за некој конкретен настан или личност, повеќе за еден преубав период од мојот живот.
Toj што нема грев Жена како светица, верна само на Бог. Кога почнував врска со дечко ми, кога имаше куп жени околу него, кога се трудев да сум подобра од сите, кога се обидував да го заведам, а да си мисли дека сум недостижна. Ме потсеќа на сите игри, ингриги, намамувања да излеземе... На другарка ми што измислуваше глупости за да го намамиме да дојде дома кај нас, на сите лажги дека ми се јаде нешто и дека мора да ми донесе, на сите инцидентни пива, на секое чекање на прозор за да помине, и јас како несакајќи да сум на прозор, на сите чекања да ми пише и да му пишам... Недостижниот по неколку месеци ми даде прстен, ама насмевката за битката за него секогаш ми ја измамува песнава. Ја слушам секој ден до работа. Да ме смее и да ме потсети дека секој ден морам да се борам за мојот вистински. Жени, две, три, пет, курви преполн свет.
Me potseka na tebe, na najubavoto iznenaduvanje, na cuvstvoto deka sonot ponekogas moze da stane jave...Za tebe mili #A.H. 2011