Си купив моливче за очи Малена, и секое утро, кога ќе го забележам на масичк... КАКО ЧУ БЕЗ ТЕБЕ СУТРА, ФАЛИЧУ МИ СТОБОМ ЈУТРА
Сабајле случајно пуштам зона радио и иде песнава https://www.youtube.com/watch?v=WbOnTNxgmmE што прв пат ја слушам хахаа и не оти ја запамтив. Ама цел ден ми се врти во глава само тоа и тако доџеш ми у саннннннн
зорица ми се вртии како малку да ја гледам и слушам секоја сабота па сега треба и секој ден тиииииииии коме бии дјецу родилааааааа..............оваа ми зуе од вчера
јас поарна да не сум?Летоска ја заслушав Џумате од Kissmi а сега I`m not the only one-Sam Smith <333 исто и Она е од шутка-бев на роденден ја пуштија,и нонстоп ми е во глава,слушнете ги сите три интересни се а I`m not the only one е преубава немам зборови <33
Секоја втора песна на фејс шо ја има и секој пат кога ќе ја видам онака ми почнува да пее во глава плус цело утро на училиште ја пееја ..
I know you were trouble when you walked in, so shame on me now ... Се срамам од самата себе додека си пеам.
Vcera bese drugarka mi nagosti a obozava pesni od 80-90 god i ovaa pesna mislam ja pusti edno 5 pati pesnickata i mene mi e ubava ama me nervira sto postojano si ja potpevnuvam