Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Петиција за спас на кучињата

Дискусија во 'Хуманитарни акции' започната од SnowWhite8, 13 јуни 2013.

1. UnordinaryOne

UnordinaryOne Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.630
    Токму ова е причината зошто кучињата напаѓаат.

На andromedae и LollySky им се допаѓа ова.
  2. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.911
    Допаѓања:
    31.655
    Не се во Скопје. Неможам да споделам јавно зашто автоматски ќе кажам од кај сум.

Прикачени фајлови:

• image.jpeg
      image.jpeg
      Големина на фајлот:
      454,6 KB
      Прегледи:
      38
    • image.jpeg
      image.jpeg
      Големина на фајлот:
      390 KB
      Прегледи:
      37
    • image.jpeg
      image.jpeg
      Големина на фајлот:
      224,3 KB
      Прегледи:
      36
    На LollySky и Maro87 им се допаѓа ова.
  3. Maro87

Maro87 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2013
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    5.398
    пиши ми во инбокс не е проблем...

4. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.339
    Допаѓања:
    48.019
    Тебе кога ќе ти дојде цела глутница од ѕверови,прај си муабет со нив,немој случајно да пробуваш да се одбраниш како знаеш и умееш и слободно дозволи им да ти го нападнат миленикот или во најлош случај,не дај Боже,детето.Пробај да навлезеш во нивната душа и просветли ги,научи ги дека не е убаво да напаѓаат,да лаат и сл.
    (facepalm)

Последна измена: 20 март 2017
    На orhideea, Mishela, Rebecca_R и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Ко така не ми изигравајте заштитници , делата се појаки од зборовите! И во тие квадрати сигурно би вдомила 3 пикинејзери , или 3 миничиња , не се само шарпланинците кучиња има и помали !

На Orthophill му/ѝ се допаѓа ова.
  6. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.539
    Допаѓања:
    42.896
    А извини а освен тоа што си вдомила друго нешто имаш направено? Одиш на работа пример... оти не знам како постигнуваш ако одиш на работа да чуваш 6 кучиња алал да ти е. Се кучиња и јас имам вдомено мало и големо во двор кај бабите. Не е решение сите кои сакаат да ги приберат сите улични па макар и по 10. Ама ајде не ми личиш на некој што е спремен да дискутиеа очигледно си дојдена само да кажеш колку многу си добра на темава.

На Dgirlll му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    1. Не работам
    2. Дома сме полна кука луге па и да не сум тука , тука се моите , 5 годишниот внук ( само ако некој му ги чепне куталињата ке им каже , а шарпланинецот е три пати поголем од него)
    Кучињата ако растат со љубов не се агресивни , тие не се гладни за храна туку за љубов !
    Инаку дојдов на темава да контрирам на Анима Мунди и личностите што се покажуваат " добри" а дома им немаат ниту едно куче !
    Да те прашам зошто не вдомиш 3 мали кученца ?

На Orthophill му/ѝ се допаѓа ова.
  8. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.539
    Допаѓања:
    42.896
    Зошто работам од 8 до 5, тие три мали кученца не сакаат внимание од 8 до 5?

Со полна куќа народ и со неработење јасно ми е колку време имаш и затоа така коментираш. Ние со едново едвај успеваме да му подветиме доволно внимание, да е прошетан и најден... брзам дома од работа за да е што помалку сам.
    Инаку толку од мене во темава. Цело време муабетот ми е дека ако не превземеме нешто на сите кои ни смета ситуацијава, безралика дали од аспект зошто ги сакаме и не сакаме да се на улица или од другиот аспект, ќе има вакви случаи. Вината е во нас самите, не во животните.

На Lella, Dgirlll, theowndemon и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Не сте свесни вие заштитниците на таквите џукели, колку жално звучите кога кажувате дека нивниот живот е поважен од човечкиот..
    Жими се бедни сте со таквите мислења.

На orhideea, Mishela, Luna91 и 6 други им се допаѓа ова.
  10. Rakometar

Rakometar Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2017
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    134
    Дали си ти подготвена да помини екипа кај тебе и да провери во какви услови живеат кучињата

11. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Аууу некои сопствените деца ги малтретираат, ги силуваат, не им даваат да јадат, ги понижуват и психички ги осакатуваат...па никој не реагира, па чекај сеа за кучињава контрола дома ќе одела...да видат дали кралевите убаво живеат (facepalm) (facepalm)

И што ако не живеат во убави услови?
    Ќе и ги земат и кај ќе ги носат?
    На улица? Или ќе ги успијат?

Абе ај не се глупирајте веќе (facepalm)

На orhideea, Chica.Loca, Luna91 и 8 други им се допаѓа ова.
  12. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Хахахааа нека дојдат :D али Анима мунди не ги примам ! Патем кучињата се пуштени некогаш у двор некогаш во бокс , некогаш во мојот дом и никогаш не нападнале никого ! Ме изнасмеа твојата закана за некоја измислена екипа хахахахаааа као ти демек јак некој хахахахаааа

Ова важи за сите : Вдомете си , чувајте си кучиња , они се поголеми другари од лугето !

На Orthophill и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  13. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.846
    Допаѓања:
    13.457
    А ти најде за кучињата да кажуваш како живеат. Ццц. Луѓе со мали деца без струја живеат во најголеми студови, а ти за некои кучиња жити се.Јас сум чувала кученце да и не дека не сакам домашно милениче-куче и што ако не го наранам тој ден пример, да не дојдат да ме казнат за тоа, божее. И како можеш да кажеш дека кучето секогаш со причина напаѓа? Јас имам случка каде што си возев велосипед по улица и една џукела почна да трча и лае по мене и јас од страв паднав. И со што сум го испровоцирала јас да ми лае и да трча по мене?

На Luna91, Dust, JollyGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Абе Џоли нападот заканата најдобра одбрана ;)
    Они не знаат како да се одбранат по овој катастрофален и фатален случај ! Ако беше некој скитник распрчен Анима Мунди одма ке тужеше и пари ке бараше ( ко нивни кучињата да им се )
    Си сакаме сите дома кучиња и си чуваме , не сме ние јаки на збор и да користиме прилика да тужиме за пари ;)

На Orthophill, Dust и JollyGirl им се допаѓа ова.
  15. Rakometar

Rakometar Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2017
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    134
    ако си толку спремна ајде на емаил пушти адреза твоја па ќе видиме дали нема да ги примниш анима мунди. Јасно е зошто не ги сакаш те зна шо мустра си

16. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Олку да се грижеа за луѓето бездомници и децата што немаат леб да јадат...па ќе процветавме ко држава (facepalm)

Во која насока замина темава, алал нека е.

На Chica.Loca, Orthophill, Dust и 8 други им се допаѓа ова.
  17. *Amethyst*

*Amethyst* Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2016
    Пораки:
    1.780
    Допаѓања:
    9.932
    Пази мајката, на непознат типац од форум да ти пушта нејзина адреса на живеење.
    Се засекира како живеат тие кучиња а дали се засекира како се родителите на детето? Како и другите што се нападнати од кучиња живеат со тие стравови и трауми? Ама битно како живеат џукелчињата.
    Во врска со темава, феминкиве на кои им ги “лајкам“ постовите го кажуваат тоа што сакам јас да го кажам.

На orhideea, Luna91, Dust и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Хахахааа нема бе тебе јас да ти давам лични податоци , а таа Анима мунди треба инспекција да им се прати бидејки задни намери има, и да се провери дали членовите од таа организација чиваат кучиња ! Али ти си дечко дно дна !
    Да ми дојде таа глупа организација има да ги исфрлам како партали бидејки не се добредојдени ! Требаат да одговараат !

На Orthophill, Dust, JollyGirl и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Rakometar

Rakometar Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2017
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    134
    како смееш такви лаги да изнесуваш дали имаш некакви докази писмени документи или било шо. За ова ако се сака може и тужба да се поднесе за изнесување невистини и уривање на углед

20. Afroditaaa

Afroditaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2017
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    964
    Познати сте вие од Анима мунди по тужбите , али сега за фаталниов случај ве нема никаде ! Ниту за човекот од Струга што беше искасан сред чаршија ве немше никаде ! И кои невистини ги кажав ?? Ако почните со тужби треба сите да ги тужите , бидејки на социјалните мрежи сите ве плукаат ! Ама углед хахахахаааааа :rofl::rofl::rofl:

На Luna91, Orthophill и Dust им се допаѓа ова.