* Сино цвеќенце – 100 мислења * Зелено цвеќенце – 500 мислења * Жолто цвеќенце – 1000 мислења * Црвено цвеќенце – 5000 мислења * Виолетово цвеќенце – 10000 мислења
Се работи за цветчињата што ги имаат членовите кои имаат повеќе од 100 поста. Со зголемувањето на постовите, на одредени граници се менува бојата на цвеќенцето. Како на пример погледни кај мене, под аватарот има зелено цвеќенце
^^Според мене не е важно колкав е бројот на мислења туку тоа што го содржат тие, нивната содржина. Пс: Претходниот пост е напишан на времето кога бев нова и неискусна форумџика, грд пост, не го читајте.
морам да кажам дека мило ми е кога ќе видам дека сум добила нова боја, меѓутоа воопшто не ми е важно. многу ми е поважно да дадам еден но правилен според мене совет отколку 100 но никакви. межутоа делуваат мотивирачки и браво што ви текнало. а ете после цветчињата да собираме нешто друго...... да не се демотивира членот по завршувањето на боите да не ни го снема
Според бројот на мислењата се менува и бојата на цветчето. Со 50 мислења имаш бело, со 100 сино, со 500 зелено, со 1000 жолто и.т.н
Убаво е жолтото цветче,баш онака боди оши,не знам, мене лично не ми смета,нека си е жолто.Покрај сите овие бои да ја нема жолтата,би било некомплетно.Ама би можело,ете ,условно земено, да се заменат жолтото и белото цветче,кога веќе им смета на мнозинството.