^ Многу е тоа, еден куп цветчиња треба да има. Јас сум само од 1000 до 5000 да има смена, некое да се воведе.
Баш се прашував што се тие бои Хм,интересно е вака со цветчиња. Јас пак лута бев зошто сите имат некои убави бои а само јас немам е сега ми е јасно.
Да се врати розевото цветче...да следува по виолетовото, да биде баш како на Фемина цветот розево. Ама да не се знае на колку мислења се добива. Да биде изненадување за таа што прва ќе го добие.
Не би било малце чудно така?100 мислења за бело? Или пак да си остане како обично ама вака некако да се додаде ако веке би било интересно со повеќе цветчиња како што вика Сноу,нек има за над 10000 некој број розево цветче,ама само они нека си знаат на кој број и ете ти некој стигне до некој број над 10000 и оп,розево,изненадување
Tочно! Иако јас имам уште многу за пишување до виолетовото, за сите феминки кои имаат виолетово нека биде изненадување!!
Нз женски..мене цвеќенцава ми се супер и кул,ама сепак мислам дека сите се мн убавки и нема потреба да се сменат.Сепак сигурна сум дека 98% од феминките не пишуваат мислења замо заради бојата на цвеќенцето,него оти стварно е кул сајтов(вклучувајки ме и мене). )
Освен портокалово јас имам и друг предлог. Наместо последното цветче да е розево би можело да биде шарено ,односно со сите бои кои претходно сме ги поминале... Што велите?