^ Извини што ти додевам по сите теми ама да стават меѓу 100 и 500 стварно нема потреба. Да се стави портокалово помеѓу тие што се разлика по 5 000 како меѓу жолтото и црвеното и меѓу црвеното и виолетовото.
Баш минатата вечер сонував како на фемина се појавиле шерани цветчиња! Поточно цветчињата се преливаа од портокалова во розова боја и секој што се зачленил ги имал. И наместо да немаат цветчиња имале шарени цветчиња.
Сонуваше тоа е доказ дека си заразана со Фемина и дека твојот мозок го преоптоварувш со Фемина.Фемина тебе треба да ти биде советкни т.е. да ги читаш советчињата од поискусните. Нема што да се преоптоваруваш со тоа. Тоа е доказ дека го замараш мозокот со цветчињата и тој за да ти удоволи си игра со твојот сон .
ДА ве прашам нешто порано како одеа цветчињата со каков редоследн на бројот на мислењата и каква боја?
јас мислам дека треба да се вметне цветче меѓу жолто и црвено и да биде на 3000 мислења за боја можее да биде секаква и да се вметне цветче меѓу црвено и розево цветче на некои 7 000/ 7 500 мислења пошто разликата е огромнааааааааа едит- црвено цветче да се смени- многу е нападна бојата и не се вклопува баш со дизајнот на форумот
Мене не ми сметаат цбечињата-напротив баш се интересни а и боите не мораат да се сменат само бројката... да има голем а разлика ако може на секои 500 да се менува цветчето. Тоа е моето мислење. Поздрав