Јас па баш секогаш убаво сум поминувала за петок 13 затоа што последните некои се паѓаа на родендени на другар, на свирки и убави работи па дури и заборавив дека вчера беше, по Chuck oд Death се потсетив И вчера онака поминав конечно се наспав и благо ми купија И си уживав со мм
Оваа година на мајка ми и се падна роденденот во Петоок на 13-ти.Баш добро си пројдовме тој ден,со смеа и сл. ПА затоа не верувам нешто дека е баксуз или сл.
Петок 13 не ми е баксузен воопшто Но, некои лошо го поминаа Петок 13 Бев на летување лани, и баш ни се падна Петок 13. Решивме да маскираме едно девојче од нашата соба во вампир. Од толку што ги исплашивме, вечерта сите соби биле со запалено светло, само нашата со изгаснато Ние мирно си спиеме, а некој мака си мачи со стравот Спојлер Ама сме биле лошии
Можеби навистина има нешто во петок 13ти,не е само обично суеверие!Ова го зборувам поради лошите работи што им се случиле на другите луѓе!На пример,татко ми кога бил ерген на тој датум му се случила сообраќајка во војска кога бил со камион едвај останал жив со операција на пластичен хирург и затоа секоја година 13-ти март го прославува како негов втор роденден!Исто во весник еднаш одамна читав дека Ристо Самарџиев на петок 13-ти си ја скршил раката и затоа оттогаш верува во петок 13-ти!Од тие причини и јас малку повеќе се плашам од петок 13ти и среќна сум што,како што кажа Kaylie,во идната 2014-та година нема воопшто да го има петок 13ти!
Никогаш не ми е бил баксузен ден. Но, 7ми Март, 20Јули секоја година ми се несреќни. Секоја година на тие дати ми се случуваат ужаси...
Утре е Петок 13,а се совпаѓа и со полна месечина Не сум суеверна за Петок 13 ама на полна месечина ми се има случено нешто многуу лошо