Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Петок 13ти

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од anickata, 13 август 2010.

1. MissSpark

MissSpark Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2011
    Пораки:
    696
    Допаѓања:
    1.287
    Секој петок 13ти му се молам на Џејсон да дојде, да не просветли со неговото мило ноженце, да напраи една чистка.

На MarchelineAmaru и MandyLane им се допаѓа ова.
  2. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.762
    Допаѓања:
    25.016
    Amen. :lol:

Не стварно, многу сакам кога се паѓа Петок и нели 13ти, каков баксуз какви глупости, мене ми е баш интересен ден, отсекогаш ми бил.

3. Melody13

Melody13 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2011
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    215
    Не дека е баксузен, но така ете. Сепак ми се случувале некои глупави рабои, на петоци тринаесети :lol: Mинатата година, пешки се враќавме со една другарка од на школо, пана половина пат, пред нас излезе едно куче.. огромноо! :worried: па не бркаше назад до школото :tmi: кога стигнавме таму, автобусот си заминал, па за среќа сеуште таму беше една служителка која со нејзиниот автомобил не донесе до дома.. :$

4. MaCa-J

MaCa-J Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    604
    Допаѓања:
    135
    Не верувам дека е баксузен, но сепак.. малце страф ме фаќа :P :lol:

5. andy96

andy96 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    13
    Интересно ми е кога се паѓа петок 13.
    Мне ништо конкретно ми се нема случено. 4 години со ред на петок 13 не носат на викенд од училиште и секогаш си врвиме преубаво. Во петто оделение бевме исто на викенд и го гледавме филмот петок 13 и цела вечер не спиев .. ако тропнеше нешто мислев Џејсон дојде.. :sweat: :lol:

6. Cello-PlaYer

Cello-PlaYer Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2011
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    23
    Мене петок 13ти ми е далеку од баксузен ден. :) Обично ми се случуваат некои убави работи. Некако интересно ми е и многу сум среќна на тој ден. Се ми оди од рака. :lol:

7. vaga95

vaga95 Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    2.037
    Ако не ми беше среќен ден можеби и ќе го делев мислењето на другите од околината, т.е. дека е баксузен. Но секогаш на овај ден ми се случуваат убави работи, во најмала рака сум одлично расположена, така даа барем за мене НЕ е баксузен, сосема спротивно :D

8. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.255
    Допаѓања:
    1.343
    Баш на петок 13 пред скоро 22 години мојата јадна напатена мајка добила контракции и итно била пренесена во Општата болница во Прилеп.
    Нешто повеќе од 24 часа ,со триста маки ,болки ,несвести и делирантни состојби ме омачила мене... :rofl:

Така да, понекад ми е баксуз кога се мразам и кога го мразам сиот свет ,баш поради тој факт дека на 13 јас уствари сум пројавила желба да го видам светов ,за години подоцна да се разочарам од него.

Во подобрите моменти ,пак ,го благословувам...

Шала на страна ,не верувам во баксузи ,секој сам си го наметнува тоа чувство и секој си е одговорен за последиците на своите дела... :lol:

9. De-lovely

De-lovely Популарен член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    932
  10. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    мене тие денови баш ми се најтоп :))

11. Princess-in-Love

Princess-in-Love Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    1
    Ne veruvam vo baksuzi .Mislam deka slucajno se slucile gluposti na toj den

12. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Освен шо Мајкл Маерс од филмот Петок 13ти до ден денес ме прогонува, значи одамна го гледав филмот, и џабе е, иако се откажав од хорор филмовите таа фаца одвратна ми остана во главата и уште имам страв кога и да помислам на него, а петок 13ти како ден не ми е нишо посебен, може за некој е баксуз, како за мене шо е секој втори ден во неделата.

13. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Кому му зборуваш,па речиси секоја нок го сонувам како ме гони и трчам по улиците да се кријам од него.Ах пичка му мајчина,еден ден јас ке го фатам него па ке го растурам на парчиња и ке го правам на ражен |( Толку гнасен лик од хорор филмовите не сум гледала.

Петок 13 како Петок,за мене не е баксузен ден туку сосема најнормален.Повеке верувам дека ке ми се случи нешто докколку црна мачка ми го пресеќе патот отколку ова.А бидејки Американците премногу се суеверни за овој датум па можеби и оттаму дошло ова.

14. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    мене петок 13 ми е обичен ден :wasntme:

15. rozy

rozy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    121
    Mене ми е петок 13 најубав ден недолго назад беше петок 13 и добив четири петки одма си го запомнав денот хаха ;)

16. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Оооо што фина тема сега ја видов :lol: Петок 13 ти го обоЖУВАМ уште од кога дознав дека тој ден го сметаат за баксузен . На секој 13 ти петок ми се случуваат убави работи најнормален ми е тој ден и секогаш си поминувам најубаво . Башка на тој ден се фнавме со мојот сегашен дечко т.е излеговме тој ден а минута пред 12 се фативме и го рачунаме 14 ти ама нема врска :D

17. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    За мене петок 13 си е најобичен ден како секој друг ден, nothing special

18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Петок 13-Тој е денот кога се скарав со бифшиот мој :( И оттогаш несакаме да се видиме,ни едно здраво си немаме.А ако прашате зошто сни се скарале.И јас незнам,стварно незнам :///

19. BeYourself

BeYourself Популарен член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    1.490
    Допаѓања:
    2.949
    Јавно кажувам дека немам календар дома, па не би било лошо да ми биде кажано дека утре е сабота 14ти, како и во наредните денови, додека си зберам некое денарче за да си купам еден. |(

Не верувам во оваа дата, од чиста причина дека сметам дека деновите си немаат врска со нашите моментални расположби. Па, да се погоди некоја лоша работа прво би помислила дека е чиста случајност, отколку да велам дека е масло на датава. :D

20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Многу детско ми е тоа да верувам дека денес е баксуз ден или пак да не изглегувам од дома, или да не идеш на работа само зашто е петок 13 :o Американска дебилна работа |(
    Верував во ова на 10 години и обавезно си ги вртев чорапите наопаку :lol: но сега 11 години подоцна тоа ми е смешно и надраснато. Петок 13 како било кој ден во годината, ништо поразличен.