Значи Канал 5 се нешто невидено....барем овие на сител до крај ги даваат...ова е сигурно 5 или 6 серија која ја прекинаа пред да заврши.
Од понеделникот на Канал 5 од 21 30 до 23 30 ги гледам репризите на серијата Пет сестри. Претходно не сум ја гледала серијава - многу ми се допадна!!! Од понеделник ке ги даваат новите епизоди...
Заврши Татко и синови и сега ќе ја гледам ПЕТ СЕСТРИ! Секогаш гледам само по една турска серија. Неиздржав и ѕирнав што ке се случува понатаму!!! Ќе биде многу интересно!!!
На You Tube напиши го турското име на серијата - KÜÇÜK KADINLAR или со превод на www.natabanu.com - Снажне жене. И уживај ...
Леле немам нитуедна епизода фатено од минатата недела, може некој на кратко да ми каже што се случуваше првиве епизоди. Вечер обавезно ќе гледам.
Тимучин долго време ја потиснуваше својата љубов кон Елиф. Но, по еден негов утешителен бакнеж Елиф заклучи дека не е фер спрема него и дека живеејки со него му дава лажни надежи. Таа му соопшти дека решила да се разведат и по цена да ја изгуби Џансу... Тимучин паѓа во депресија и во алкохолозирана состојба ја силуваше Елиф. Потоа неможејќи да живее со тоа злодело се самоуби возејки дирекно во цистерна...