Iskreno mene prviot krak i ne mi se bendusiva i kojznae sto ... mene bas povekje mi e onaka za familjarnia... Plazite mi se malce tesni, TUSH nema na plazite i sl... Iskreno ako ste za prav odmor so preubavi plazi LEFKADA - NEMA PROMASHAJ
Викендов ќе одам во Пефкохори, па ме интересира дали има продавници за прехранбени продукти каде што цените се пореални (приближно на македонските)? Доколку има како се вика и каде се наоѓа?
Me interesira iskustvo za vo Pefkohori vo stilot so citam deka ima gradska plaza, a poubavite se podaleku od gradceto. Bidejki ne sakam po cel den da sum na plaza dali vo pefkohori osven gradskata plaza ima i druga zasto na net citav deka na graskata vodata ne e mnogu ubava. Sekako deka ke gi posetime i poubavite plazi no sakam da znam dali primer vo pefkohori ima i drugi plazi za da primer vo najtoploto se vratis vo apartmanot? I kako se cenite za apartmani za od 30ti avgust?
Jas bev Xanioti i vo Pefkohori na setanje i plaza, cenite godinava se dosta pokaceni da ne recam skapicko e se, hrana, obleka, kafe na lezalki ama ubavo e, mnogu narod ima, vodata e cista i taka.
Колку е сместување по ноќ за соба овој период има ли некој информации? И дали може да се најде апартман за 5 луѓе?
Од цел крак, Пефкохори е најдобро за шетање. А за плажа, после Пефкохори има една нова и многу голема и добра плажа. Во Пефкохори не сум се бањал.
Здраво дечки, сакаме од први/втори август да одиме со дечко ми во полихроно, ханиоти или пефкохори па да ве прашам што мислите дали може лесно да се најде смештај таму? Дали има луѓе што нудат на автобуска (зашто со автобус ќе одиме) или треба да одиме по вилите да прашуваме? И како се движат цените за студио за двајца периодов? Фала ви
Во Пефкохори изразнав.Секогаш на почеток на распуст идеме по месец дена.Преубаво ми е таму незнам зошто дали можеби сум навикната дека од малечка али никогаш не би го сменила за некое друго место во Грција.
Размислувам да уплатам ова лето за Пефкохори, па еве да те прашам бидејќи си одела често, каква е градската плажа? Одиме преку агенција со автобус и веројатно нема да сме во можност да ги посетиме околните плажи
Заборавив да надополнам ако си single имаш што да гледаш, идат доста срби преубави се Секоја година со другарка наоѓаме некој за дружење. Еднаш зошто ни беше срам на двете да го дружиме србинот му го тупнавме на брат ми да го дружи и тој сиротиот не колнеше, работа му отворивме
Може, ама е голем ризик. Едно време беше друго. Немаше толку гужви, толку закупени вили. Иако моите сеуште одат на овој принцип, таму си бараат сместување.