Дали некој бил во вила Парадисо Пефкохори, ја работат неколку агенции во мк, 10 м од плажа, ја најдов кај Македонија Сообраќај дали некој има искуства со нив?
јас добив одговор отидоа едни мои пријатели и немаа вода три дена поради гузвата во Пефкохори било објаснувањето, имало некој дефект, па демек го опраиле па само во близина на таа вила немало или имало со многу мал притисок, откако си отисле некои и со посредување на агенциите звонење и сл, одимало вода
Zdravo dami.So brat mi i drugarka i drugar sakame da odime pocetok na juli vo pefkohori. Pa nekoj sto bil da spodeli kakvo e dali ima dobar noken provod barovi plazi so zurki diskoteki? Koi plazi gi ima kako se cenite kako e preku den dali e dobro za mladi diskoteki dali ima?
Здраво Планирам да одам во Пефкохори околу 24-25мај па видов на интернет дека температурата ке е околу 24степени. Дали тогаш би било ладно за капење?
Ај постави го прашањето уште во 5 теми.. Ние бевме пред некое време на крај на мај и беше малку ладно ама можеше да се капиш.. Никој не може да ти каже какво ќе биде, зависи од времето
Ne e za kapenje, vremeto e ladno, uste se nemame obleceno na kratki rakavi saglam, a kamoli da se kapis i na plaza da odis. Do krajot na mesecot vremeto kje bide vakvo kakvo sto e sega, za ponataka ostanuva da vidime. Zboruvam za Grcija, zatoa sto ziveam tuka i online ti prenesuvam meteo
Пефкохори е ок местенце, помало од Ханиоти, ама скроз е ок, има кафичи, ресторани, добро гиро, за ноќен живот можеби не е нешто многу живо, ама сепак солидно за убав одмор.
Гледам не е многу активна темата,ама можеби ќе добијам. Дали има некој искуство со вила Стратос во Пефкохори?
Da prasam imav postaveno isto prasanje na tema za vo Nea Pori no razgleduvame opcija i za pefkohori sakam da prasam dali ima diskoteki vo pefkohori ili e za familijarni luge posto sme so dete i realno ne barame diskoteki i kafici zabavi nekoj ako ima pojdeno ve molam da mi pise ili nekoj ako ima pojdeno i na 2 te mesta neka dade mislenje za koe mesto e poveke za familijarni
Здраво, Некој што веќе бил на ова место да даде некое мислење? Како се движат цените?лежалки?храна?море? Би ми било многу од корист