Која апп ја користиш? И дали пешачиш надвор или на лента правиш толку многу? Јас кога беше убаво времето минатата недела надвор ги правев околу 15.000. Со тоа што 1 час брзо одење беше некаде околу 6000 чекори.Goal за секој ден ми се 10.000 Ама вчера на пример ни 3000 не направив за никаде беше времето.
Абе колку чекориме е релативна работа. Во работен ден ретко сум над 11-13к чекори. За викенди ретко сум под 20к чекори. М р а з а м трака. Неколку пати по километар- два прам дома колку да дополнам оти дожд ме фатило надвор и се пцујам. Почнав да се навикнувам со чадорчето да си шеткам и да се шлапкам по вирчиња. Џизс. Неделава ова ми се најмногу чекори: Ама имам два слободни дена пред мене. Претходната и неделата пред неа најголемите деној:
Samsung Health Ја знам и мрза да сум и да не напраам ни 1000, не пак 3000, ова со дечко ми најчесто волку праиме, не ни осеќаме дека толку се, ете вчера ни времето не не' спречи Мене рекорд ми беше околу 24к откако ми брои апликацијава. Денес еве не сум за пофалба, само 4336, но ниту времево не е за рашетавање реално. Секојдневно не праам волку, ко шо кажав знам и ептен пасивна да сум, а после надокнадувам и знам да се забораам. Надвор иначе, на лента неам стапнато