Tamara Brana Velkova 13 mins · Sino e neboto, sini se tvojte oci dve, Dozdovi, sozdadeni od solzi sini se....... i utrata i dzvezdite. Sino e se. Miss u V
Починал Влатко Илиевски? Во какви проблеми бил западнат? Претпоставувам дрога, како и да е вистинска штета, нека си почива во мир..
Не ми се веруваше дека е вистина, утрово кога прочитав. Жално, уште еден млад живот згаснат. Без разлика дали сам си го предизвикал тоа, или не, сепак е тажно млада душа кога ќе замине. Имам израснато со негови песни. Лесна му земја
Овие фациве што ги оговараме у темана биле дно дна! Гледам жалат, прерано заминал вака така... Знам дека ја читате темава: СРАМ ДА ВИ Е! Умрел човек вие пукате од лицемерие! Сите сте знаеле дека има проблеми и сте се избегале од него како од чума и сега за пар лајкови колку да се најдете у муабет прекршувате збор два... Дечки, умрел човекот не мора да му правите повеќе лице...
А бе дечки. Влатко Илиевски починал. Го нашле вчера во колата негова. Сега на тајм мк видов. Ептен се потресов. Млад дечко
Долго време немав слушнато ништо за него и кога прочитав на фб дека починал се изненадив и не поверував, но кога прочитав и тука се уверив. Премногу млад живот згаснат. Нека почива во мир.
Тоше е Тоше, но ми е криво што барем на една телевизија не му оддадоа почит од 1 час Зарем толку не се достојни пејачиве кај нас? Барем Влатче имаше квалитетни песни Жално е, млад човек
Бога да го прости, рода ми е некоја подалечна, најверојатно предо3ираност, дрогата е лоша работа, нека почива во мир, а требало да го советуваат најблиските да одел на рехабилитација, носега веќе е касно. Нека почива во мир. Само требале и да го советуваат најблиските пријатели ако знаеле дека има проблем, да се лекува.
Вчера имаше коментирано кај една моја другарка, и баш му ставив смајли на коментарот, пошто смешно беше. И сабајлево гледам и што да видам, смајлито го едитирав во
Не ве сфаќам, зошто лицемерни, од кај знаете дека го оставиле сам? Што се виновни тие за неговата зависност? Како заклучивте дека бил осамен?