Било како било, што требало, што можело сега е џабе. Нека му е лесна земја Мене лично не ми се допаѓаат тие објавувања на лични разговори со него, како Весна бејби и Елена што објавиле. Во ред, разбирам, другар, познаник, млад човек, нормално е да има тага кај секој кој на било каков начин го знаел. Ама иако беше јавна личност сепак почитувај го тој приватен разговор што го имал со тебе
Жално,нека почива во мир Ми текна на една случка со него пред неколку години,навистина симпатичен беше.
Сабајлево прочитав, но не можам да поверувам.... Млад, убав, харизматичен дечко со специфичен глас. Се сеќавам порано кога водеше емисија за рок музика. Штета што прерано си замина, не сум запознаена со неговиот приватен живот, но по сликите ми остави впечаток на изгубена душа. Нека почива во мир.
пред некое време имаше иначе објавено слика кај него на профил со опис нешто во стил should i go to rehab? не обрнав многу внимание на тоа мислејќи дека не е до толку сериозно, дека е шала....од секогаш ми мрчеше дека пушам и дека пијам, не ми личело....ах бре Влатче
Па се вртат низ фб слики, па од лајкувања и споделувања ми излегуваат.... Весна бејби и Елена имаа направено принт скрин од приватен фб разговор со него, и сами имаат објавено. За тоа зборев дека ми е глупаво во вакви моменти
Можеби н Пак таа весна а почина некој она одма да искористи и да привлече внимание Влатко беше кул личност се заебал , можеби си ги лечел раните со тоа губре , можеби решил самиот да стави точка "испил" поголема доза и тоа е тоа ...уште сум во шок
Немој толко остро. Никој не може да ти помогне ако сам не сакаш. Низ што и да поминувал, каков живот да водел, не верувам дека седеле туку така. Тешко е живот и другарување со зависник било од дрога било од алкохол. Бог нека го прости и нека им даде сила на семејството и пријателите.
Со последнава слика што ја има објавено на ФБ, изгледа како да соопштува на некој начин за смрта... Можеби е и самоубиство со преголема доза апчиња. Како и да е жално навистина.
Жално е што прерано замина да,но зошто ги обвинувате другите?Па човеков веке веке еднаш бил на рехаб. и повторно се вратил на дрогата.Што требало да направат луѓето да го врзат со синџири и да го лечат зорле?Возрасен човек 33 год. сам си е одговорен за постапките.Од кај знаете дека не се обидувале да го дружат блиските.Можеби сам ги одбегнувал оти знаел што ке му му зборуваат.
Abe kako zborite vaka, toa (vozrasni) lugje cigari ne mozat da ostavat ne pa droga, bas u tie momenti treba bezrezervna poddrska u tie momenti na kriza a on ako bil sam mnogu poverojatno e da posegne pak koga nema nikoj porkaj nego... Ocigledno nemal bliski prijateli vo najlosite momenti...