Е па вака.... Сите ги сакам, најмногу Мatt Shadows Пејачки: Џеси Џеј , Деми, Алиша Кис, Кети Пери, Аврил Лавин , Емили Санде, Хајли, Адел, Мајли итн. Пејачи: Matt Shadows , Слаткар , Енрике Инглезиас, John Newmar итн.
Селин Дион, Мараја Кери, Кристина Агилера, Витни Хјустон, Пинк Sorry јас пак неможам да ги сместам Бијонсе и Ријана во категорија Најмоќен глас. Од нашиве Калиопи,Каролина и нормално Тоше
Дефинитивно Витни Хјустон. Каков моќен глас имаше Инаку овде можам да ги сместам и Адел и Кристина Агилера, баш претходната вечер ја гледав и секогаш ми била многу добра пејачка.
Еве ја Ријана. http://www.youtube.com/watch?v=gz4kpL93sxQ Еве ја Кети Пери. http://www.youtube.com/watch?v=w7EFWXVxLU4 Еминем не е пејач. Најдобар рапер е. А ако е добар рапер не е добар пејач. Ники само квичи ко гуска. Само Бијонсе ти е на место. А мислам дека под тоа "и други" мислеше на сите Холивуд ѕвезди?
Девојко. Еминем е добар рапер. Под добар пејач се подразбира човек со добар глас. А тој нема добар глас за тонови,и такви ствари сфаќаш? Еминем и мене ми е омилен,заедно со Виз Калифа,но тие не се пејачи туку се рапери. Хип хоп стил. Не рипај одма за да се тепаш и расправаш. Сакав да ти укажам што се подразбира под пејач. И Ники не е добра пејачка. Не дека не ми се свиѓа. Искрено кажувам дека не пее добро. А ти ако под добро пеење подразбираш добри песни тогаш си ја утнала темата. И не, хаха, не е добра Ријана. Погледни го линкот повторно со консултации на подобар слух од твојот
Женски:Селин Дион, Адел,Витни Хјустон,Бијонсе,Џеси Џеј,Тина Тарнер,Ејми Вајнхаус,Ејми Ли Машки:Честер од Линкин Парк,Фреди Меркјури,Адам Ламберт,Елвис Присли.
Адел, Кристина Агилера, Ејми Вајнхаус, Гвен Стефани, Витни Хјустон, Селин Дион и Флоренс Велш од Florence and the Machine.
Пејачи: Matt Shadows и Andy Biersack Sixx -> Закон се! Најмногу ги сакам! Пејачки: Аdele, Hayley Williams, Jessie J и двете другарки!
Дефинитивно најмоќен глас има M. Shadows од Avenged Sevenfold, а после него Chester од Linkin Park. Од пејачки најмногу ми се издвојува Amy Lee од Evanescense