Миличка Сликата е пример дека има луѓе што сакаат креативноста да ја изразат на свој оригинален начин и исто има други луѓе што го имаат, практикуваат и негуваат истиот стил и вкус , секој има право на мислење, за вас е кич за мене е нешто ново интересно и секси секое добро
Јас имам два дебел и тенок, дебелиот го носам најчесто од сабајле по дома додека се спремам за на работа и го облекувам ако некој ми заѕвони на врата многу ми е практичен, материјалот е мек, некој полиестер. Имам и тенок памучен го купив од кимико пред пораѓај. Памукот е многу мазен и мек но не го носам многу често, во пролет/ лето немам толку потреба. Цената и на двата колку што се сеќавам не беше повисока од 800-1000 ден.
Пењоарот како парче облека ми се допаѓа и имам. Додека бев девојка имав сатенски знам дека многу го носев. Кога се омажив(дека нели невеста не ја бива без свилен пењоар )ми купи мајка ми во комплет со кратки и долги пижами,ама ретко го носам. Сега имам памучен,многу е нежен, во комплет со пижами и си го носам. Овие денови еден истегнат и дебел,баба џемпер го викаме, го менува во улогата.
женски фала ви многу,тогас ке гледам да земам некој памучен така...чим сатенски-не иначе шо изгледа убаво-изгледа...и секси