Ќе се буцкаме , поливаме со пиво и ќе се разминуваме незнаејќи дека со тој што си се разминал има акаунт на фемина
Едно 95 посто ми е за греота програмава, дали стварно имало потреба од ДНК и ред други такви и зошто не!? Вие што викавте као демек не била битна музиката т.е програмата, елате дома кај мене, купете пиво по пат, ќе си пуштиме радио...
Еј, програмава е тапа. Нашиов Пиволенд е нај за греота, реално. Таман ја вратија старата локација и си реков супер, и коа ја отворив програмава останав => вака. Само првите два дена мене ми изглеаат 1 нијанса подобро од катастрофа, ама понатака... све е крш. Па лани каде-каде беше поарна програмата, ова годинава е ужас.
знаев, знаев! Кога видов реклама на телевизија демек као ќе се ставело повеќе акцент на нашиве изведувачи, сме требале да го цениме нашето, бла бла бла... Знаев! Ни за Нокаут веќе не ми се доаѓа
кога ја прочитав програмата вака тапа е искрено, баш очекував дека оваа година ке направат нешто подобро од лани тие направија тотална утка кај се сарс, дубиоза, риблја чорба,ареа, суперхикс ништо единствено од програмава само нокаут и бени шаќири вредат, стварно се разочарав
south park, beni , nokat , elektricni orgazam другото скоро се крш !!! лани беше топ незз шо им станало годинава .. мислам не мора да биде и стилот на Прилеп Брена да ми ја ностат али ова па не го бива кај се Суперхикс кај е Џајковски.....
Секоја година се потапа програма имаат -.- Ама факт е дека колку и да е тапа програмата ПАК одат многу луѓе и има гужви.
Па разбирливо е со оглед на тоа што не се организира ништо друго поголемко во нашиов град од пиволенд. Манифестации, концерти, јок. Концерт на некој солиден странски изведувач? Што е тоа? Се мачка на лепче? Тажно е што дури и пародијата мувлаленд ми изгледа поарно од реалната програма.
Бидете благодарни и волку што се трудат за младите. А, мене баш ми е добра програмата оваа година, но минатата година дефинитивно беше најдобра. Јас планирам да одам во Четврток, тој ден најмногу ми се допаѓа. Ги слушам скоро сите изведувачи.
^ South Park и Бени во иста вечер, што убаво Јас само тогаш би одела, за другите денови не ми се допаѓа програмата.
Се разочарав тотално :\ би одела во среда на South Park и Бени, евентуално Дани и Нокаут Исто би сакала Лабаво Лавабо ( имево врв ) да ги слушам у живо Битно ај пиво ќе се пие