хахахха..... фала за тоа што пола македонија ја нарекуваш селјаци.... несакав да коментирам но после видеото што ти го постави морав.... викаш дека турбофолкерите не се добри а оваа што ја постави многу добра... барем лугето како Цеца,Здравко Чолич, Желјко Јоксимович и останати да не набројувам пеат во живо а не како оваа... а и според мене јас мислам дека на ваква манифестација треба турбофолк... затоа што таа е музика која те тера да пиеш... без НАВРЕДА ама пола од вас што се правите дека не слушате турбофолк не ни ги разбирате англиските песни.... немораш да ги навредуваш тие што одат на пиво фест.. ако не ти се допајѓа не оди...не те тера никој со сила да одиш... ако повејке ти се допајѓаат другите фестивали надвор од МК оди таму.. но не навредувај никој...затоа што тука има луге кои одат на пиво фест и слични такви манифестации... сепак секој си има право на свое мислење.. но не е во ред вака на форум да ги навредуваш другите кои слушаат турбофолк...
Не сум била, а и не планирам некогаш да одам. Програмата никогаш не ми се допаѓала до толку за да се качам во воз за Прилеп, за скара од секакво месо со непознато потекло никогаш не сум, а пивото со музичето од дома подобро ми звучи За споредба, мене скопскиот пивофест, пиволенд многу повеќе ми се свиѓа и одговара музички. Барем до полани кога беше на Кале. Лани некако не ми се допадна толку локациски, а и со тоа светлата што трештеа на сите страни, не смееш отповеќе да се напиеш, мислиш те снима некој цело време. Во секој случај, и покрај тоа што турбофолкот тера на повеќе пиење, не ми се допаѓа. Пиво и добра музика во комбинација иде одлично, ама оваа програма по личниот вкус не ми спаѓа во добра музика
Луѓе да не знај некој колку е картата со воз од Битола до Прилеп и кога има возови? Цел ден вртам на железничка никој не крева
^^ Во 6 и пол или 7 последниот тие, Така да ти 6 на железничка шо си е сигурно сигурно си е Карта не ти треба 2 години одам карта не плаќам од голема гужва
Незнам што ви е филмот? Па што ако има селјаци, и тие се луѓе и ваквите манифестации живеат од нив. Оваа година има нешто за нив и за оние кое не се толку луди по турбофолкот. Вчера беше преубаво, се изнаиграв на Дани а и 2Cellos супер беа, ги скапавме манијачење со другарките Вечерва очекувам преубаво да си поминам на Инна, одвај чекам
Прво сметам дека нема потреба да се карате зашто секој си има различен вкус,стил,начин.Што се однесува до музиката-прекрасно беше 2cellos растурија,се изнаигравме,лудница беше.Скарата супер.И незнам уште што ви треба за да една вечер си поминете незаборавно,лудо.Качи се во воз бре ништо не е изгубено.Добар помин на сите што ќе одат најлудо да си поминете.
Ако сакате забава со Дј дојдете на камената бина послем 1ипол е таму има журки , прскање си пива ракии и свашта.
Секој си има различен вкус. Вчера 2 челост РАСТУРИЈА. А и Дани не беше лоша Кој не беше - пропушти добра забава
Јас сепак не одам,пара нема Тие што ќе одат,убаво да си поминат и да пивнат по една кригла Скопско/Даб за мене. А јас ќе ќе си седнам утре пред тв,ќе си пуштам канал 5 и ќе ве гледам Наздравје
Ја разгоре и ја тресна од земја . Пет песни испеа малата и си замина и е гајле А богами не беше ни којзнае што облечена, штиклите поружни не можеше да ги најде
Репер за квалитет ако ти се турбофолкерите и нивната музика јасно ми е зошто ме цитираш и коментираш со непромислени и неаргументирани работи
Мислам дека оваа година Пиво фестот многу погреша во изборот на пеачи. Според мене најдобро до сега се покажаа Инна и Миле Кузмановски, сега ја гледам на телевизија таа Данијела, стварно како луда е на сцената, или е напафкана или пак се радува на парите шо ќе и ги дадат, гласот и е како на малечко дете, среќа има добра екипа шо ја прати, сега за сега само Инна и Миле ми беа најдобри, ќе видиме и утре
Абе ја не отидов, ама по ова што го глеам на канал 5 Данијела Мартиновиќ ја разгорува сцената, а не Ина, по она што го читам за неа. За другите не знам Браво Данијела
Едно големо браво за Данијела. Бев таму и преубаво си поминав, прекрасна атмосфера направи, искрено не го очекував ова од неа. Се изморив од пеење и скокање
Прекрасно си поминав,најдобри според мене беа Данијела и Инна, толку забава не сум видела до сега.Верувале или не нозете сеуште не си ги осеќам
Јас сум против ваквите манифестации .Она што го видов на телевизија ми беше доволно да сватам дека е глупост.Се со цел да се наполнат нечии џебови без трошка човечност.Зошто толку гордост се испило толку и толку пиво ?Пиво фест урива рекорди ..Дали некој погледна какви рекорди?