1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Пиво Фест во Прилеп

Дискусија во 'Слободно време' започната од Chika-Boom, 14 јули 2010.

1. little-barbie

little-barbie Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    25
    хахахха..... фала за тоа што пола македонија ја нарекуваш селјаци....
    несакав да коментирам но после видеото што ти го постави морав....
    викаш дека турбофолкерите не се добри а оваа што ја постави многу добра... барем лугето како Цеца,Здравко Чолич, Желјко Јоксимович и останати да не набројувам пеат во живо а не како оваа... а и според мене јас мислам дека на ваква манифестација треба турбофолк... затоа што таа е музика која те тера да пиеш... без НАВРЕДА ама пола од вас што се правите дека не слушате турбофолк не ни ги разбирате англиските песни.... немораш да ги навредуваш тие што одат на пиво фест.. ако не ти се допајѓа не оди...не те тера никој со сила да одиш... ако повејке ти се допајѓаат другите фестивали надвор од МК оди таму.. но не навредувај никој...затоа што тука има луге кои одат на пиво фест и слични такви манифестации... сепак секој си има право на свое мислење.. но не е во ред вака на форум да ги навредуваш другите кои слушаат турбофолк...

На JackNicholson и vlubena им се допаѓа ова.
  2. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.807
    Допаѓања:
    52.965
    Не сум била, а и не планирам некогаш да одам. Програмата никогаш не ми се допаѓала до толку за да се качам во воз за Прилеп, за скара од секакво месо со непознато потекло никогаш не сум, а пивото со музичето од дома подобро ми звучи :angel:
    За споредба, мене скопскиот пивофест, пиволенд многу повеќе ми се свиѓа и одговара музички. Барем до полани кога беше на Кале. Лани некако не ми се допадна толку локациски, а и со тоа светлата што трештеа на сите страни, не смееш отповеќе да се напиеш, мислиш те снима некој цело време. Во секој случај, и покрај тоа што турбофолкот тера на повеќе пиење, не ми се допаѓа. Пиво и добра музика во комбинација иде одлично, ама оваа програма по личниот вкус не ми спаѓа во добра музика :angel:

На VIN.diesel и Libera им се допаѓа ова.
  3. DreamAngel

DreamAngel Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    584
    Допаѓања:
    353
    Луѓе да не знај некој колку е картата со воз од Битола до Прилеп и кога има возови?
    Цел ден вртам на железничка никој не крева |(

4. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.207
    ^^
    Во 6 и пол или 7 последниот тие, Така да ти 6 на железничка шо си е сигурно сигурно си е :D
    Карта не ти треба 2 години одам карта не плаќам од голема гужва :)

5. alavanda

alavanda Активен член

Се зачлени на:
    19 јули 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Незнам што ви е филмот? Па што ако има селјаци, и тие се луѓе и ваквите манифестации живеат од нив. Оваа година има нешто за нив и за оние кое не се толку луди по турбофолкот. Вчера беше преубаво, се изнаиграв на Дани а и 2Cellos супер беа, ги скапавме манијачење со другарките :lol: Вечерва очекувам преубаво да си поминам на Инна, одвај чекам :rofl:

6. tinna-biebs

tinna-biebs Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2013
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    19
    Прво сметам дека нема потреба да се карате зашто секој си има различен вкус,стил,начин.Што се однесува до музиката-прекрасно беше 2cellos растурија,се изнаигравме,лудница беше.Скарата супер.И незнам уште што ви треба за да една вечер си поминете незаборавно,лудо.Качи се во воз бре ништо не е изгубено.Добар помин на сите што ќе одат :D најлудо да си поминете.

7. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.227
    Ако сакате забава со Дј дојдете на камената бина послем 1ипол е таму има журки , прскање си пива ракии и свашта.

8. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416
    Секој си има различен вкус.
    Вчера 2 челост РАСТУРИЈА. А и Дани не беше лоша :)
    Кој не беше - пропушти добра забава ;)

9. malecka91

malecka91 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    184
    Допаѓања:
    68
    Да не знае некој од колку часот се вечерва Ина и Владо Георгиев? :)

10. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
    Јас сепак не одам,пара нема :D
    Тие што ќе одат,убаво да си поминат и да пивнат по една кригла Скопско/Даб за мене.
    А јас ќе ќе си седнам утре пред тв,ќе си пуштам канал 5 и ќе ве гледам :D :beer: Наздравје ;)

11. Irrepleceable

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
  12. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    345
    Допаѓања:
    523
    Ја разгоре и ја тресна од земја :D. Пет песни испеа малата и си замина и е гајле :)
    А богами не беше ни којзнае што облечена, штиклите поружни не можеше да ги најде |(

На Irrepleceable му/ѝ се допаѓа ова.
  13. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    :x

Репер за квалитет ако ти се турбофолкерите и нивната музика јасно ми е зошто ме цитираш и коментираш со непромислени и неаргументирани работи

На bliznacka и Aniston им се допаѓа ова.
  14. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Мислам дека оваа година Пиво фестот многу погреша во изборот на пеачи. Според мене најдобро до сега се покажаа Инна и Миле Кузмановски, сега ја гледам на телевизија таа Данијела, стварно како луда е на сцената, или е напафкана или пак се радува на парите шо ќе и ги дадат, гласот и е како на малечко дете, среќа има добра екипа шо ја прати, сега за сега само Инна и Миле ми беа најдобри, ќе видиме и утре :)

15. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Абе ја не отидов, ама по ова што го глеам на канал 5 Данијела Мартиновиќ ја разгорува сцената, а не Ина, по она што го читам за неа. За другите не знам :lol:

Браво Данијела :clap:

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  16. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Едно големо браво за Данијела. :clap: Бев таму и преубаво си поминав, прекрасна атмосфера направи, искрено не го очекував ова од неа. Се изморив од пеење и скокање :lol:

На cresa-jagoda и LoveIsAllAround им се допаѓа ова.
  17. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    113
    Прекрасно си поминав,најдобри според мене беа Данијела и Инна, толку забава не сум видела до сега.Верувале или не нозете сеуште не си ги осеќам :* :D

18. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Јас сум против ваквите манифестации .Она што го видов на телевизија ми беше доволно да сватам дека е глупост.Се со цел да се наполнат нечии џебови без трошка човечност.Зошто толку гордост се испило толку и толку пиво ?Пиво фест урива рекорди ..Дали некој погледна какви рекорди? :?: :beer: :beer: :ninja: :ninja: :fubar:

На VIN.diesel и Aniston им се допаѓа ова.
  19. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    4.030
  20. Irrepleceable

Се зачлени на:
    1 јуни 2013