Секоја година, за сите 4 дена сум излезена и се прибирам кај 4 5 саат на сабајле, прејако е , а и доживувањата се незаборавни
Па можеле и подобра програма да имаат, ко лани Ина што беше... Би одела за Хладно Пиво и Жељко Самарџиќ. Се надевам ќе се погодат у исти ден.
Ова е програмата за четирите денови Четврток, 17-ти јули 2014 Joke (Франција) Тијана Дапчевиќ (Македонија) Тамара Тодевска (Македонија) The Toasters (САД) DJ Nastia Zoloto (Украина) First Entertainment (Хрватска) Петок, 18-ти јули 2014 Фолклорно друштво од Австралија Игор Џамбазов (Македонија) Владо Јаневски (Македонија) Хладно Пиво (Хрватска) Сабота, 19-ти јули 2014 Фолклорно друштво од Австралија Ефто Пупиновски (Македонија) Тони Цетински (Хрватска) Хелена Розга (Хрватска) Недела, 20-ти јули 2014 Маид Хачимовиќ (БиХ) Модна ревија на Васидора Емина Јаховиќ (БиХ) Жељко Самарџиќ (Србија)
Лани бев само на Ина и на Владо Ѓорѓиев ама годинава има да бидам сите 4 дена таму најмногу се радувам на Владо Јаневски, не успеав да појдам на концеротот ама сега оваа прилика не ја испуштам.. едвај чекам
Прв пат бев пред 3 години со другарки,братми и братучедите бевме на гости кај бабите (на дедо сестри) и бев на сите 4 вечери супер ми е да се изнаиграш да си го прочистиш мозокот Лани бев со дечкоми и др пар со нас само последниот ден ... Ради ина појдов Супер журкица беше... Годинава не ми се свиѓа програмата ама на. 20 ке одам. Не се сомневам во емина и самарџич
Не одам. Многу лоша програмата. На Струмица OPEN FESTIVAL и на Аква-фестот во Пробиштип ќе е милион пати подобро.
http://kriglapivo.com/pivofest2014-besp ... ni-vozovi/ Сите посетители од другите градови кои се до 26 години можат да присуствуваат на Пивофест со возовите на Македонски Железници со бесплатен билет. Сѐ што треба да направат е на благајната да ја покажат нивната лична карта и со тоа ќе добијат гратис билет. Демек ако идам на благајната тука во Скопје на железница ќе иам бесплатен превоз? хм