[QUO."theowndemon, post: 2468166, member: 79519"]За автобусите од прилика знам, дивите колку земаат до Прилеп?[/QUOTE] 150 200 ако се договориш некој вози 100 денари
="christinnn, post: 2468162, member: 93602"]Минатата година се си беше океј.[/QUOTE] Мината година беше директор на железници оливер деркоски наш прилепчанец тој си водеше сметка
Како се движат цените во Club Calypso, коктели, нескафе, сок? Гледам по 50 денари освежувачки коктелчиња, а коктел + кафе 100 ден, ама дали е толку за одредени денови или и сега за пивофестов?
Марјана ако не гола нека ја пуштат да го води пивофестов, катастрофа, ако е згодна нека ја разголуваат, на што личи ова? според мене не личи на ништо!!!
коктелите се од 100 ден па нагоре имаш и поевтино како цевитана нескафе е 70-80ден но јас би те советувала ако веќе идеш на пивофест да си седнеш во арт кафе најубава локација има блиску до бината и да слушаш и да гледаш јас секоја вечер сум таму тоа калипсо ми е како во дупка пикнато а цените се исти и на двете места
Ај јас како прилепчанка исфрустрирана од Пивофест да си кажам нешто шо ме нервира секоја година. 1. Оваа манифестација НЕ треба да се одржува во центарот оти сега цел плоштад, булевар, тревници буквално смрди на фекалии, стоени кромиди алкохоли и што не. Да не зборувам за уличките во центарот каде куќите до пола влага имаат фатено од мочки. 2. Влез во Прилеп 100 ден и билдање цени. Наместо да биде достапно за секој тие лименка пиво 150 ден ја продаваат.
До сега журки во кафичи, концерт, плажа ,доаѓаа туристи итн се е дозволено ..А за пивофест и понатака не е дозволено, страшно...
Прилеп беше најпогоден и најкритичен град во Мкд, сега не знам како е, па мислам и оправдана е причината да нема годинава Пиво фест.