Жими се, порано кога пиев секој ден пиво а заборавав да јадам, си имав фит тело . А сега секој ден јадам а заборавам пиво да се напијам и се угоив Има вистина во ова.
Постои и безалкохолно пиво На база на житарки е, ќе му дојде ко течен леб. Плус витамин бе гратис. Плус пивски стомак е за мажи, на жени од пиво градите им растеле И ако су лагали мени и ја лажем вас
Мит е дека од пивото растел стомак кај мажи и гради кај жени. Мм пиво пие, па нема стомак, јас порано колку пиев пиво до сега градите огромни ќе ми беа (не дека и сега ми се многу мали, ама не ни сакам огромни). Инаку од диетава можеби може да се ослабне доколу се јаде умерено. Ама никаде не пишува колку пиво дневно да се пие, и дали алкохолно или безалкохолни пиво. Некој што знае малку подетално да каже.
Абе види сега, ќе купиш две гајби пиво и нема да ти останат пари за јадење. И нормално оти ќе ослабиш
Па во право си. Јас и си мезам со пивце асално, па немам стомак, се е до метаболозмот и генетиката. Некои и од воздухот што го дишат се поправаат. Ама онака ме интересира диетава. Прв пат слушам со пиво диета.
Баш, кој што си има мали си има, џабе смоки и пиво. Исто како за пивски стомак, нека јаде секој ден мрсно, па од пиво било, сигурно. Секој организам е различен.
A GIRL CAN DREAM Јас пошто сериозно и не можам да земам темата сакам да споделам мојата пиво диета: Дефинитивно има многу помалку калории од, да речиме, жестоко. Спојлер И да, скенирав амбалажа на сред кафич.
Не знам за @Adidas888 Ама за мм сум сто посто сигурна оти е "пијаница" без пиво не му поминува денот.