Јас од пивски квасец воопшто не се поправив,само ми помогна против вртоглавица и нарушена концентрација.Презадоволна сум.
Мене во аптека ми рекоа дека е подобро да купам Б-комплекс наместо пивски квасец бидејќи содржи поголема концентрација на Б витамини, па би ве замолила за мислење во врска со ова.
Дa тaкa е. Земaј 3 пo 1 б кoмплекс. Дa сум јaс ти зa месец и нештo би се пoпрaвилa тoлку пиј б кoмплекс и ти oтвaрaaт aпетит и кaснувaј си блaгичкo кaлoричнo и ќе се здебелиш
Има б комплекс на Synergy тие се пијат по едно и како што споредував со другите брендови имаат ок состав и цена.
Ne si go maci organizmot so vitaminski napitoci. Sekoj den pted spienje jadisi kikiri,bademi,lesnici,fstaci. Kombinirajsi denes edno a utre drugo. Zgolemigo vnesot na hidrati, ovez,grav,grasak,borania,kompiri,oriz.....slatki,torti,cokoladi.... Pivskiot kvasec sodrzi samo magnezium,kalium,b6,b12. Vitaminite ne ne debeleat,tie se samo dodatni vitamini preku suplement.
ova ke ti pomozi. nitu eden vitaminski kompleks nemozi da ja pokaci telesnata tezina. tie ti se samo vitamini....
Пивски квасец Дали оди на рецепт Дали добиваш апетит или онака те дебелат Разнислувам да ги земам па ме интересира мислење
Не помага пивскиот квасец за ништо. Најдобро за дњбелеење ти е гриз со путер од кикири, или овесна каша со банана и замрзнато овошје. Варен компор, ориз, макарони....
Една пријателка ми го порача од Green Master, 975 ден. За кила, не качив кој знае колку, ама се чуствувам убаво, полна со енергија.