да да, тој детективот, солза си пуштив на него, баш ми беше супер човекот,а и убав машала за негови години, ама Xофман Спојлер како го намести, да изгледа дека тој е уствари следбеникот на жигсо!и нели раката остана горе од телото, и си ја собра, да лепи отпечатоци насекаде! инаку има и уште еден филм JIGSAW FILES таму се убаво си се објаснува целиот филм,има некои делчиња што ги нема во филмот
Имам гледано само еден дел ама не ми текнува кој беше , уствари два дела имам гледано и малку ми се збунувачки ама нема врска сепак ми се интересн,крвави, со некои логички задачи .
еден од мојте најомилени филмови ,ниеден дел нема утка , едино првиот дел така малце се издвојува како по тапа ама нема врска ... Се восхитувам на тоа како е све осмислено ,направено,ефектите се изгледа толку реално . му се восхитувам и на Џигсаф што иако праи такви грозоморни дела ,поентата му е да ги научи лугето да го ценат животот ... најмногу мисе свиѓаат од 4ката па натака деловите ... HELLO GIRLS I WANT TO PLAY A GAME
Уф, најдобриот филм на сите времиња.. Каква содржина Најдобар психолошки филм дефинитивно.... Само да се гледаат сите делови по ред без прескокнување
Наслушнав нешто, дека се снима и осми дел. Ако е вистина-нема посреќен човек од мене. Знае ли некој нешто повеќе за ова?
^ грешка си, има- JAC Mожеби дај боже, сега ќе е натераш и пред икона да клекнам и да се молам видов на LIONSGATE до 2013 година што планираат и го нема SAW може и да го чуваат во тајна да не изненадат не знам, ама има простор и за 8ми дел, мене не ми се досадни, и сакам до 20 дел да отидат, пак и пак ќе ги гледам
филмот го имам забележано порано ама не мислев да го гледам.. пред некој ден дојде брат ми од Скопје и рече дека многу добар филм бил, па почнав да го гледам и се уверив во тоа досега ги имам изгледано првите 4 дела а утре 5тиот ќе го гледам.. првиот беше добар, вториот подобоар, третиот на почеток беше досаден (и многу погрозен од првите два) ама крајот ме остави зашеметена и мислам дека не требаше така да заврши (искрено, го засакав Џон).. а за 4тиот немам шо да кажам, оти и овој ме остави speechless и mindf*cked.. два детективи многу си личеа, после дознав дека уште еден има шо личи на нив.. тоа беше една од причините зошто ништо не сватив, сега ќе мислам шо се случи, а ако не разберам пак, ќе треба некој да ми објаснува инаку јас сум многу страшлива и гадлива така да некои сцени со раката пред очи ги "изгледав".. Иако има грозни сцени, поуката е многу голема, така да препорачувам сите што се двоумат, да го гледаат, нема да зажалат
Ова е идеален хорор за мене, колку е погадно и побрутално, толку подобро. А и се е добро осмислено, секоја чест, оценка листа 10ка.