@anggell пилингот на Лавера 3во1 го користиш? Прекрасен е ,и јас го имам користено. А тој на НС со боровинките ми се гледаше баш густ , значи нежен е
Да, тој 3 во 1, можам да кажам дека од овој од Лавера веднаш се приметува разлика на лицето. Инаку и двата се нежни за лицето, ама ако треба да бирам, за нијанса подобар ми е на Лавера, некако понежно е лицето, длабински исчистено, ептен, ептен задоволна.
Кој од овие два би ми го препорачале за кожа која се суши после миење од од скоро секое средство.. ? Искуства?
Препорака за добар ексфолиатор? Имам осетлива кожа склона кон акни, мрсна т зона, остатокот нормална. Порано го користев на garnier- pure active со четка, но го нема веќе со години. Нешто да ми препорачате?
Јас користам ваква силиконска четка заедно со синиот гел на Ла рош. Поагресивно е, така што го користам само навачер кога вадам шминка. Ти го предлагам бидејќи спомна дека тоа што си го користела е со четка. Инаку јас го купив ова од Алиекспрес, но го има сигурно и на Тему. И во ДМ ги има, ама се многу поскапи.
Имам вакво, меѓутоа не сум сигурна колку правилно го чистам. Дали го чистиш од време на време со нешто или со самото миење на лице е доволно?
https://www.google.com/search?q=ало...android-honor&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Некој да го има користено?