Истово и мене ме интересира. До сега не сум го сретнала кај нас , но доколку знае некој за сигурно нека каже. Гледам го фалат по интернет и доста е популарен па сакав и јас да го пробам.
Јас го имам, убави крупни гранули има и добар пилинг прави, но премногу масло има и плус ме пецкаше кожата од солта. Претходно имав пилинг од Planeta Organica исто и тој убави гранули имаше, но структурата му беше како желе, па не ми се допадна баш, сега купив од Urtekram само уште го немам испробано, а исто сакам од Organic shop да ги пробам.
Bas sega vidov na orgamic shop se na popust po 250 - 300 den . Na instagram stranata sponsored mi iskoci jas imav nivni piling toj so mango sto e 750 den se isplati a osobeno sega na popust , uste povekje
Јас си правам домашен пилинг на два начина: -сол -шеќер -сода бикарбона -било кој гел за туширање станува како паста и си го чувам во тегла. Пред да се натопам се стругам. Ова го правам скоро секогаш. Другиот: -сода бикарбона -шеќер -сол -кокосово масло -малку чај од камилица Го правам пред депилација 2-3 дена по ред за да може да излезат на површина поткожните влакна за убаво да ги фати восокот. Ова ми го кажа козметичарката.
Тие се, топ се за цената и количината внатре. И двата мирисаат прекрасно, јас не можам да се одлучам кој ми е поубав.
Јас си правам домашен пилинг. - Шеќер - Мед - Кокосово масло - Капки од чајно дрво - Било каков гел за туширање
Ме интересира за пилингот "Nio Body scrub coffee i vanila" дали е ефективен како сте задоволни? И каков путер за тело користите?