Кога се прави пилинг со ракавица прво да нанесам пилинг па потоа со ракавицата да се трие или се прави само со ракавица?
Правам пилинг со домашно приготвена смеса од крупен кафеав шеќер, изрендано јаболко, цимет и маслиново масло.
Не сум пробала вака. Ќе пробам дефинитивно! Јас правев со шеќер, сол и кокосово масло. Сега почнав да купувам од Стокомак преубав пилинг има од портокал и цимет. И убаво мириса и пред депилација ми ги вади поткожните влакна на површина.
Јас го имав тој во кутијата но од лимон мислам беше. Мене ми беше добар, ама не го купив повторно. Не памтам баш која беше цената ама има и поевтини што истата функција ми ја вршат, барем мене.
Го земав овој на Organic Shop Raspberries и не сум нешто задоволна од трајноста на мирисот. Кожата и онака ми е мазна и мека, а до пилингот уште толку. Се на се си ја врши работата. Овие на DOVE дали мирисаат подолго на кожата? Одамна го имав розовиот кога се појавија во продажба ама гледам смениле амбалажа, а можеби и составот?
Mi treba nekoj piling za telo posebno za predel preponi. Bric upotrebuvam i mi se imaat napraveno mozolcinaod potkozni vlakna stiskam izlaga vlakno i ostanuvaat kako crveni flekicki. Dali piling ili nesto drugo da mi predlozite. I od depilacija imav potkozni prekinav da se depiliram vo bremenost a posle poragaj se vlosi sostojbata koristam bric
Каде да најдам пилинг во вид на сапун ? Само да не е на dove, многу е нежен, ми треба со погруби гранули.
Пчелката од Lush, преслатко изгледа и баш убаво ексфолира. Има и еден како коцка, Buffy мислам дека се викаше. Тој не ми е пробан, ама вака на око личеше дека е погруб.
Ве молам препорака за добар пилинг за тело, а посебно нешто што ќе ми помогне за препони, тој дел ми е со ситни мозолчиња. Може и препорака за нешто друго што ќе помогне. Фала