Јас го користев тој со макадамија, го имав купено надвор од МК. Кога ми се потроши сакав пак да го купам, го барав ко луда ама не го носеле тука. А толку се добри пилинзите на Dove и за ексфолијација и за мирис, да знаев ќе си направев залиха.
Препорачајте пилинг од ДМ од кој сте задоволни, а да е на некое ниво како тој на Dove if possible Или барем кои да ги избегнувам Однапред благодарам на одговорите
Ти ги препорачувам овие два, до сега најзадоволна сум. Убав пилинг прават, измазнуваат кожа, барем мене ми вадат некои поткожни влакненца што со други пилинзи не ми се ваделе што е најбитно и немаат мрсна формула. Конкретно од Зиаја ги имам пробано и другите два (lemon cake и marshmallow) ама многу се мрсни, тешко се мијат, не ги препорачувам.
Епа мене баш ради тоа ми се допаѓаат помрсни бидејќи имам сува кожа и ептен ми одговарат после тоа не ставам лосион,а мирисот е ммм како колачи
Баш на колач со лимон, мирисот е совршен. И јас имам сува кожа ама не ми е убаво чувството од мрсен пилинг.