Не го гледав шоуво од почеток. Прееска ги гледав вчерашните настапи на нет и ми излезе еден бебуш Катарина Здравкович, срцето ми го стопи со гласчето мило, нежно... Па уште ја пееше Кажи зошто ме остави Што се случи со тоа девојче?
Само позира, некако ми е дури целата извештачена. И кога се смее вештачки, гледа да направи слатки фаци, како во она американсконо шоу Девојчиња и дијадеми.
Да, 1 јули е финале. Уште овој петок испаѓаат двајца, и следниот е финалето. Во финале одат 12 и таму испаѓаат на неколку пресеци, финалето ќе трае до 4 наутро. За Ника, и јас не знам што е работава со ногата. Тоа го научила од некаде и сега и прешло во навика.
Еве тука пишува дека финалето ке биде на 4 Јули http://www.blic.rs/zabava/vesti/ko-ce-pobediti-finale-pinkovih-zvezdica-4-jula/g9h9vpd
Не знам зошто ама имам некое чувство дека Ника ја протежираат. По се изгледа прошлата емисија требаше да испадне она и Ања и ајде само еден па Ања испадна. Божем така гласале. Плус во една емисија на Пинк кажа јелена Томашевич дека они одма знаат кој ќе одпадне во емисијата и тоа во стаклената соба божем кога се договараат си кажуваат вицеви.
Ако ги пакува куферите сигурно нема да е поради начинот и песната која ја испеа, бидејки беше одлична Мене Елена ми се допадна ептен, три класи беше подобра од претходната емисија. Ако не се лажам ова е втора емисија во која пее опера, а да е до мене во секоја емисија би ја слушала да пее опера Онаа што треба да си замине денес е Ника