Пинкови ѕвездички (Pinkove zvezdice) [Сител]

Discussion in 'Серии и емисии' started by Snow-Queen, Apr 19, 2015.

1. Zenobia

Zenobia Активен член

Ника ја туркаат, факт е :)
    Слатка е, но кога ја гледам се пред очи ми оди онаа емисијана на Тревел анд ливинг, тудлрс анд тијарас. Не се чувствувам пријатно баш кога ја гледам со сите тие додатоци на неа, шминки и се тоа..

Инаку се сложувам, никој не ми се издвои вечерва, делуваат некако незаинтересирано..што знам..

Lara34, crazylady, sanjaeva and 4 others like this.
  2. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Досадна емисија,некако досаден избор на песни,мислам голем дел на некој начин сменија стил.
    Ника страшно иритира,значи ми скока по нерви за секој кажан збор и лигавење до бесвест.:@
    А плус што најслабо пее.. Овие Вељко и Индира многу одамна требаше да испаднат, имам чувство како да промашиле емисија. Разбирам една фолк песна ама стандардно си тераат така секоја емисија :doh:

3. Barbica

Barbica Популарен член

http://tvpaket.com.mk/tv/4860-2016-06-24-22-33-22

Антониа изненади, беше навистина супер. Мартија исто супер, но треба да смени нешто, малку станува досадна со исти песни.

4. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Антониа беше дефинитивно најдобра. Омилена ми е од самиот почеток и нема во што не се докажа дека е најдобра. Баш ќе се израдувам ако победи ии многу ми се слатки со Урош.:D

joy1, eutixismena and rhcpfan like this.
  5. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Е претераја со Ника! Луѓе аман веќе. Срамота е ова мачкање очи....

Еленаааааааа отпадна, а НИКА НЕ!
    Сериозно?!?!

6. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Срамота ова,не ми се верува за Елена -.-

7. Tiki-lolipop

Tiki-lolipop Популарен член

Ова е срамота. Елена и Анџела испаднаа кој беа едни од подобрите, а некои како Ника или па Вељко одат во финале.
    За малку помислив дека Антониа ќе ја исфрлат. Страшна работа.

rhcpfan, Victorian, sanjaeva and 2 others like this.
  8. allaround

allaround Популарен член

Антонија најдобра ова вечер само она испеа преубаво. Другиве онака.
    Жал ми е за Елена и Анџела што испаднаа покрај малечкиве. Сепак фаворитите сеуште ми се во игра Антонија,Урош,Мартија и Томислав :l:

elimkd likes this.
  9. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Рекет по глава и фали.

10. eutixismena

eutixismena Истакнат член

Ника нецивилизирана скроз како само ја туркаше Дарија на сцената кога пееја сите заедно, исто и Елена кога се поздравуваше со публиката и во неа и се изпотурка.
    Јас мислам дека ја местат Ника за во првите три, само не сваќаат дека само нив им е интересна, уфф лигава.
    Мене ми е мило што испадна Елена не ми се допаѓа ич, а Индира сите песни шабански ги пее можеше и таа да лета.
    Сепак во топ пет Антонија, Мартија, Ирнес, Марко и Урош.

11. LadyC

LadyC Форумски идол

Значи ова е пинк ѕвезди а не оперско пеење. Прво Елена врска нема од пеење, фалшови има 100ка, второ се губи во поп скроз. За оперско пеење на друго место. Џабе и кренаа акции кога не ја бива.
    Мартија? Хмм зависи каков и е денот. Просек у принцип.
    Антонија е ѕверче, преубаво пее, големите од пинк и ѕвезде може вода да и носат.
    А Ника и Дарија?
    Исфорсирани мали лигушки зашто мама и тато се некои... Врска немаат, плус се премали допрва ќе им мутира гласот.

12. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Ника остана а две добри пеачки како Анџела и Елена си заминаа :o
    Што им е на овие бе. Ника ќе тера до крај ај ќе видите, за победа шанса нема ама втори или трето место не и бегаат :shake:

rhcpfan and eutixismena like this.
  13. eutixismena

Па нормално да не се разочара чупето на мали години трауми:rofl:, врти парата врти.

Иначе со ревијалниот дел од пла сат и повеќе ја претераја, ај новиве по четворица една паесна па и старите ѕвездички требало по цела пасна во ниедно време.

Umbrella22 likes this.
  14. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Ејј сум го пропуштила... Кога има рериза зар играше вчера???

15. eutixismena

@ocicka2014 Ама баш ништо не си пропуштила многу досадна емисија и на децата му се смачи по 5 финални емисии да пеат па испејаа ради реда, реприза незнам дали има воопшто.

ocicka2014 likes this.
  16. lunicka

lunicka Форумски идол

Антонија полека се одвојува од Мартија,се надевам ќе дотурка далеку.Мартија некако ми станува еднолична ...
    Антонија баш ми е симпа...
    Жал ми е за Елена ,ама ме изнервира нејзиното жвакање мастика на сцена...иако се надевав дека нема да испадне таа,мислев Ника ќе ја пратат дома,ама нееее....|(

Ane-Goki1, rhcpfan and ocicka2014 like this.
  17. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Многу ми е жал што Елена и Анџела испаднаа, а беа многу подобри од оние малине лигушки Ника Пуриќ и Дарија што ниту имаат некој талент за пеење, ниту прават некое којзнае какво шоу. Посебно онаа Ника. На почетокот ми беше интересна, ама веќе претерува. Елена имав некое претчувство дека ќе испадне, ама Анџела? Како што кажав, за двете ми е жал. Штом родителите на онаа Ника плаќаат пари за да остане, не е ни чудно таа да победи.

Victorian likes this.
  18. Victorian

Victorian Популарен член

Не ја догледав емисијата вчера заспав (стварно не знам како дечињата издржуваат |-)). Сега од вас разбрав дека Елена и Анџела ги исфрлиле и збеснав уште од сабајле :@
    Знаев дека и се намерачија на Елена уште од почеток и прашање на време беше кога ќе ја исфрлат. Уште пред да почне да пее и кажав на сестра ми дека Елена ќе лета вечерва, сите македонки ги чуваа време беше една да лета, ама откако ја испеа песната бев убедена дека ќе остане (растур направи). Тоа што пее опера не би требало да е никаков проблем за да биде дел од ПинковиЅвездички, таму пеат секакви песни (странски, етно, шабанарија |(). Елена по мене беше одлична и не знам многу за пеење, фалшови, трилери... Знам само дека успеа да ме наежи :!:
    Анџела не заслужи да излезе има преубав и специфичен глас, би ја слушала постојано :$
    Според мене сношти требаше да летаат Ника и Вељко 8-|
    Ама како што спомна една членка погоре, ништо чудно Ника да дојде до топ3. Велам до топ3 затоа што за 1 и 2 место 90% сум сигурна дека ќе се борат Мартија и Марко :lol:
    Кога сме кај Мартија, глупа песна избра сношти, може она многу подобро :!: Антонија беше одлична, а Дарија и Марко (иако не го сакам многу) ми беа преслатки вчера :inlove:

Ane-Goki1, eutixismena and rhcpfan like this.
  19. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Елена има многу моќен глас, не е само оперски како што многумина гледаат на него,плус специфичен.
    Имаше лош избор на песни неколку пати со кои не остави впечаток,додека често пееше и тешки песни кои верувам дека никој немаше да може да ги испее така. Да појдеме од Sia - Alive, претешка песна а искрено ја испеа предобро.Нормално не може никој да пее како Сиа ама дури гласот и беше сличен на моменти. А Мартија на Elastic heart се давеше буквално.Имаше доста настапи на кои беше добра, на Bang Bang посебно,маестрална изведба. Неправда секогаш ќе има,особено ми падна жал кога кажа нема веќе патување, се намачило девојчето буквално и еден чекор пред финале да испадне...
    Мене во топ 4 ми се Жарко,Ирнес,Антонија и Ева.
    Инаку се сложувам со тебе @Victorian дека Марко и Мартија ќе останат на крај и најверојатно Марко ќе победи. Искрено сеедно ми е кој од нив ќе победи, не ми се нешто посебно фаворити. Мислам Марко има многу добар и моќен глас ама како што сум кажала и порано, ме убива со едни исти песни. Мартија пее убаво,ама не ми е како што сите ја претставуваат и гледаат. Кај неа најмногу ми се допаѓа тоа што има поспецифичен избор на песни,не се повторува како голем дел од децата.

Victorian likes this.
  20. anaja1

anaja1 Популарен член

Ако си на 3 маx,гледај во тв-тека:)