Е стварно ако не испаднеше онаа Ника ќе се откажев од гледање. Толку лигаво суштество не сум видела. Ама не е крива она, туку мама и тато што ја плаќаа пинк телевизија. Човече јас буквално ни п од пеење не слушнав вчера, се изнарипа, се изнарипа на сцена за сите пари. Ама во буквална смисла за сите пари. И' се може. Spoiler Многу ќе ми беше криво ако испаднеше Тома наместо Вељко,бидејќи многу поубаво пее, а он таму каде што живее не можат да гласаат. Антониа е ѕверка во споредба со Мартија. Нема многу да ги коментирам нив две, само ќе кажам и да испадне Антониа, да продолжи Мартија, нема да гласам за Мартија во никој случај. Па сега ругајте ме, плукајте ме дека не сакам свое. Според мене Ирнес заслужува да победи, талентирано, воспитано дете на место. Иако нема многу фанови во публика, јас редовно си го гласам заедно со Антониа. А песните што ги пее- чиста 10ка! Едит: Ги заборавив прашањата да ги споменам. Ма ајде бре, прашуваат ''Што е климакс?'' Чекај, стварно? Одам да направам самоотепанција.
Не знам зошто се чудите со прашањава? Тоа се прашања од општа култура што секој мора да ги знае, ако не сега тогаш во иднина. Не е само да знаеш да пееш и да правиш шоу на сцената, туку мора да си и интелигентен за да бидеш звезда.
Искрено прашањата требаше да бидат смешни и забавни а на секое прашање ми идеше facepalm да направам. Глупости. Ирнес само мене ли не ми се свиѓа колку што го форсираа жирито? Има енергичен глас и е прескромен ама ништо посебно. Мое мислење. А онаа лани што победи се по антипатична ми станува , се е намуртена со став демек најдобра е од сите , а има едно плаво девојче од ланската сезона многу подобро и поенергично пее од неа
Тоа девојче мислам дека се вика Валентина и се согласувам со тебе дека многу поубаво пее од Марија. Марија не велам дека нема глас,ама пееше едни исти песни. Мене некако многу ми е дигната. Инаку приметив дека се има здебелено. Инаку мене баш ми се допаѓа Ирнес како пее.
Минатогодишната победничка ич не ми е симпатична,нити тогаш кога ја избраа,ниту сега.Како гица прасица ми е и така ја викам Марко и мене ме изненади,одлично ја испеа Мак.песна Незнам зашто нашата Мартија (дали по нејзина желба) синоќа изгледаше едно 10 год.постара А девојче од сега 12 год.пред една емисија имаше 11 год.Сигурно славела роденден скоро
Величествена уметност на сцена http://tvpaket.com.mk/tv/4882-2016-07-01-23-21-14 Браво! Мартија е светска ѕвезда, нешто што никогаш сме го немале досега. Родена е за на сцена и заслужува победа. Комплетна е.
Јaс не гледaм пoвеќе. Штo биднa вчерa, кoгa ќе се oбјaви пoбедникoт? Нели вчерa беше финaле? И зoштo oнaa "слaбaтa" билa нaмуртенa?
Синоќа излегоа Вељко мислам се викаше и Ника останаа 10 суперфиналисти , утре ќе се избира КОНЕЧНО кој е победник. За победникот од лани незнам зошто толку лоши зборови ? Да девојчето е намуртено цело време таква и е фацата може ,колку убаво пее и знае да се однесува и да зборува значи се ,епа сега неможе сите да се манекенки . Никој од годинешниве финалисти нема како нејзиниот глас,незнам зошто судите по физички изгледа цело време.
Дали некој може да го најде настапот на Мартија со Writing s on the wall? Тоа беше светски спектакл, само избришан е, никаде го нема.
Убаво рекле ''Ѕвезда се раѓа, ѕвезда не се станува преку ноќ'' или уште подобро не се ПРАВИ ...талентот сепак е нешто што се гледа со голо око. Ирнес дефинитивно го поседува она со кое заслужува да биде победник.