Катастрофа незнам што има толку во оваа песна што сите ја испофалија песнава ја слушнав кога излезе и кога сите ја коментираа и сега 2 пат , страшно!
Браво Антонија Во споредба со Мартија е далеку позрела и според мене прво се учи да оди пред да почне да "лета" за разлика од Мартија... Мои фаворити Ирнес и Антонија
Сакам да победи Тома. Гласав за него. Мартија порано ја сакав многу, но многу почна да се лигави и да се занесува. Постара сум од неа, а изгледа 10 години постаро од мене. Антонија ми се допаѓа како пее, но не сум баш некој фан. Исто така и Вељко ми беше фаворит, но испдна. Но Томислав е тука.
Мене ми е супер Мартија. Антонија ... супер пее, ама ми е како пеачка која никогаш нема да блесне (Искра Трпева, Верица Пандиловска...таква некоја ѕвезда ми има)
Мене и двете ми се супер Мартија има се што треба една ѕвезда ама вечерва ја утна малце. И двете се онака баш светски .
Турунџиева ја заборави ме насмеа со овие пејачкиве ахахаха Јас сакам да победи Македонка било која иако не ми се фаворити И Мартија и Антонија ми изгледаат и се понашаат како 20годишни Марко ми е фаворит
Ми се повраќа од жирито навистина Колку само слабо,повеќе како да зборуваше целото време отколку што пееше, и таа најдобра е да сигурно -.- Треба гласиште за таа песна него ајде... Жаре ми е фаворит, некогаш знае да ме изнервира со изборот на песна...Требаше нешто кантри за душа Антонија фантастична е ептен,немам коментар предобра беше. Другите слабо со изборот на песни.. Марко и Ирнес ептен добри покрај Антонија.Ева ме изненади,за тоа гласиште избра глупост. Се надевам Марко дека ќе победи зашто за тој глас најмногу заслужува и за неверојатната емоција што ја поседува на свои 11 години. Фаворитите знам дека нема да ми победат,таков ни е менталитетот
Антониа и Марко ми се фаворити Антониа многу убаво испеа како секогаш,па и Марко брза песна,доста беа бавни И Ирнес беше добар
Абе зошто за Антонија толку малку навивачи има таму?? Исто и за Урош, другиве салата ја кренаа во вис.
Треба од продукција прво да им ги одобруваат песниве, што беше со изборов на Ева? Катастрофа песна, девојчево има еден од најспецифичните гласови, а се упропасти со некои песни.. Кога видов дека Мартија ќе ја пее radioactive баш се израдував конечно,ама ништо баш ме разочара, многу млитаво ја испеа, ама како и секогаш најдобри коментари Антониа повторно најдобра, многу ќе ми биде жал ако не победи. Исто и Ирнес беше супер па и Марко не беше лош, изненадува со последниве песни.
Онаа со плавата коса од минатата година незнам како се вика . Секоја песна што и ја слушнав ја испеа препредобро
Ни еден од овие финалисти не и е рамен (и од ланските исто)! Да можев ќе ја прогласев и за победник на 2ра сезона од Пинкови Ѕвездички !!! Како и да е за вечерва мислам дека Марко ќе победи, Мартија ќе биде втора а Дарија или можеби Ирнес на трето место
Дарија колку беше слатка баш вакви песни и одговараат нејзе скоро сите ми се допаднаа освен Ева би сакала да испадне сега