Добро не сум единствена која не ја поддржува Мартија. Повеќе сум за млад талент кој сам се пробива а не да има само голема позадина која го штити секој негов чекор. А ги има многу талентирани 10000 пати подобри од исфорсираната Мартија.
катастрофа жива еј..глумела у некој филм. И уште еден испад имаше ама не ми текнува во моментов. Mi tekna- Што е вокмен?Човек што оди баш тоа
Интересно шоу..Ама претераа и тоа многу со цените, 50 ден ами една смс ли е уфф се нервирам се губат ..а нашиве и двете се топ,а го обожавам марко бошњак срценце е
Тоа што е убаво да се слуша го бришат..а онаа Ника шо се лигуши и оној Марко.Секоа видео го чуваат Бог да чува, затоа не гледам редовно.Кога ќе ми текне само. А на Мартија за настапот и симнувам капа 100 пати..и сценски беше перфектно
Мене Антонија ми е страшно антипатична. Баш пејачка која никогаш нема да блесне. Мартија го има тој Х фактор, ѕвезда е, едноставно блеска на сцена. Она и Ирнес ми се фаворити.
Тома!! Постара сум мин 15 год од него и ми ги освои симпатиите. Кога би имала син би сакала да е како него. Толку е смирен, сталожен и не се занесува како повеќето. Мартија на почетокот ми беше фаворит, но со тек на време ми одмиле некако многу се занесува и се исто пее, јака е во сценскиот настап додека вокално многу утки прави. Антонија е многу подобра воклано од неа, но ја нема онаа звезда во неа што треба за да биде победник... А Ирнес, многуме подсетува на Марија минатогодишната победничка. Идеален пар би биле хахахаха
Ирнеееееес Не ми е јасно зошто се утепаа од форсирање на Марко кога Ирнес (според мене) е мноооооооооогу подобар од него
Хаха ме насмеа ова со Ирнес.. баш пред да го прочитам коментарот си помислив на тоа дела многу потсеќа на Марија ☺
Долгорочно гледано, работата е дали утре децата ќе се поистоветуваат со нејзе, дали ќе ги прегледуваат нејзините спотови, дали ќе полни сали за концерти... Ако го постигне сето тоа е ѕвезда, ако не уште година-две ќе ја памтат и толку. Ерата на радиото помина одамна.