Мартија до сега има испеано секаков вид на песни, што и да пее се има докажано. Мене баш ми е интересна што има храброст да пее и тралалјка во финале. Мене ме освои со Writing's on the wall. Блеска што и да пее. Антонија освен докажување дека има глас покажа нешто друго? На сцена треба да грмиш. И секако дека испеа подобро од оргиналот? Сериозни сте? Витни е ненадминлива. Фаворит ви е, ама да не претеруваме.
По мене борбата ќе се води меѓу Мартија,Марко и Антонија Сега легнувам и утре ќе гледам на т-тека прогласувањето
Domino, Wanna dance with somebody? Мартија освен writing's on the wall јас не приметив дека се докажа вокално. А не ни може да се докаже зашто нема глас. Има мимики, гестикулации и убаво игра.
Во споредба дека има само 15 години. Капа и симнувам. И двете се прекрасни , една од нив да победи било која!
Не океј е да навиваш за некој, ама да бидеме реални, едно е девојчето да ти е антипатично, признавам и мене Мартија ми е одбивна, ама ако го занемариме тоа и ги споредиме вокално, Антониа е далекууу подобра. И се покажа и во брзи песни, дека и знае да игра и да се забавува и пак да пее беспрекорно. А Мартија со песничкиве не докажа ништо ново. Не викам не, можела да избере и подобри песни ама на крај, секој си ги бира песните според можностите. И секако вкус е во прашање, не знам како може за песни од Витни, Кристина Агилера, Џеси Џеј да бидат досадни..
Ако се докажала на една песна вокално, значи се докажала. Можда немаше да биде толку посебна ако беше монотона. Како што гледав на она видеото за профил што им е, одкако работи со таа професорката, изборот на песни и не беше баш најдобар. Според мене со Влак стави печат на доминација.
Дека е ептен исфорсирана и оди на сигурно со лесни песни,навистина е така.Затоа ми стана и одбивна.И јас не гледам некој ептен јак глас кај неа, ниеднаш ме нема наежено за разлика од Марко,Ирнес,Антонија,Томо па и Жарко и уште некои... Слабо е со емоциите. Ова е мое мислење, не мора да ви се допаѓа.
Vo pravo si epten. Martija blesna so ,,Writings on the wall".I so ,,Đelem Đelem".Bidejki e dzvezda.I Antonia nisto ne e podolu ama za mene Martija e pobednik. Ne go gledam finaleto i neznam koj kako peel a za prethodno znam. Neka znae da pee a Kleopatra neka stane glumica.
Прегледајте колку прегледи има Мартија, а колку Антонија на youtube. Се е јасно. До душа мене ме подсеќа во ликот на една роднина, па може затоа не ја сакам
Антонија ми има лош љубоморен поглед,некако како да не се радува искрено кога некој друг поминува пред неа понатаму
Dajte i ona reklamiranje na sto lici?butik toj i toj swarovski optika blabla.Marketing centar ili shou za vokali??