Не реков дека Антонија не пее добро, ама ете според мене нема ѕвезда. Песниве ме убиваат. Пк, видовме дека знае да пее ама ја тупи веќе.
Ах бре Балкане жален си...Требаше Ева наместо Антонија,ја сакав и Ева ама овој пат беше многу послаба од Антонија...
Се работи за вкус, значи никој овде не кажа дека не е добра и не е талентирана.За да бидеш ѕвезда треба да зрачиш а не да глумиш недопирлива уште на 15години
Значи во право сум, ја тупеше со едни исти песни. Некоја пожива песна требаше да пее. И да, има лош поглед. Реков нема ѕвезда.
Не, таман работа Знаев дека штом останаа они двајца, ќе испадне Антониа. Не е фер, претпоставував дека нема да победи, ама сигурно заслужуваше подобро место. Мислам Марко ќе победи.
Добро е што излезе една Македонка, сега сите да гласаат за една. Ако останеа двете ќе се поделеа гласовите и имаше веројатност и двете да испаднат или да освојат слаби мeста
мене антонија и не ми е како паечките што не се докажале (верица, турунџиева...), туку ми е како гочева.
Она препотентно, занесено и недостижно се однесува за Антониа, а не за Мартија. Никаква комуникација со публиката, уверена беше дека е најдобра. Очигледно публиката немисли исто. Не е Балканот крив за тоа што таа е антипатична.