Според мене, првите три места се резервирани за Марко, Мартија и Ирнес... Ирнес ми е баш при срце, но кој и да биде од останативе (освен Ева што ми е антипатична), би било заслужено нели ?
Aјде Мартија е тука. Мартија до победа!!! Најдобри беа двете, ако не може едната, тогаш другата нека биде победник.
Мене Марко ми е фаворит многу моќен глас има,а од нашиве ми е Антониа многу убаво пее и баш ми е слатка и има став за пеачка
У кој свет Антонија не е у први 3??? Јас бев голем фан на Мартија на почетокот ама како да се занесе девојчево :/ Гасам тв, си одбрав сама победници.
Според мене,Антонија пее многу подобро од Мартија,ако зборуваме за вокални способности. Но сепак, Мартија ми зрачи со некоја преубава харизма која едноставно отсуствува од таленти како Антонија.И тоа е тоа,ете се надевам дека ќе победи Мартија,дека наша е,а и заслужува.Инаку и Ирнес нејќе шала,прекрасно пее.
Јас иако реков дека сите се одлични и сите заслужуваат победа,некако Ирнес најмногу ми се допаѓа.Глас,скромност,и предобар избор на песни. Мартија има навистина многу моќен и преубав глас.Добар избор на песни и некако баш ми стои како да е родена за сцена. Марко ми е пресладок,скромен и има прекраен глас. И Жарко е предобар,со песнава од Бителси се заљубив буквално. Секако мило би ми било Мартија да победи,ама некако Ирнес ми е баш она
Мaртијa пoчнa дa ми бирa трaлaлaјки.Жaл ми е зa Антoнијa нaвистинa. Сегa глaсaчкoтo телo oд Мк е сaмo зa Мaртијa ,пa дa видиме...
Од почетокот Антонија ми пееше убаво и бев фан ама после тоа девојчето се пренеси премногу мнгоу почна во облаци да лета си замислува дека е некоја јака фаца јбг ..
Мене па да ви кажам право криво ми е за Урош,гласав за него бев сигорно дека ќе помине понатаму. Многу ми се допада дека ја пееше баш таа песна,последната песна на Фламингоси.И не испеаа лошо.(сега јас не сум некој што се разбира во музика ама за мој слух беше супер)
Овие tvpaket го претераа веќе, им ја одлајкнав страната, секој пост им е за Мартија. Кога пишуваш за натпреварувањето, пишувај и за двете или и за трите и кога Елена беше. Ирнес убива со песниве, перфектен настап и избор
Мене Ирнес ме купи вечерва со песниве <3 Патем Мартија на почетокот ми беше фаворит, а Антонија не можев да ја поднесам, претерано ми е антипатична и страшно ме потсеќа на Каролина Гочева-прекрасно пее, а нема харизма.