Сериозно Ева има толку многу гласачи или ја турка некој? Spoiler: -.- Колку си антипатичен од нула до Ева?
Не ми се свиѓа како Мартија ја пее The Heart Wants That It Wants некако си игра со песната каша попара ја напраи
Лично мене Ирнес не ми е некој што би го слушала - пее феноменално, ама ми е досаден - but that's just me. Мартија ми пее супер, Writings on the wall не ни можам да ја слушам повеќе - плачам, а сама по себе не ми е потресна нешто песната. Антони(ј)а со Што те нема ме уништи, и ја сакам до крај на светот поради тоа. Фаворит ми се двеве, Антони(ј) не поминала, значи Мартија!! А да, и малоно, Марко. Абе срце е. Малце пишти на моменти (знам дека е тоа пејачки фантастично, океј), ама златно е бре. Не верувам, на матрица пеат
Приметивте ли дека на половина од песните музиката во позадина немаше врска со оригиналот ? Најверојатно бенд ги свири па ги уништија половина песни.
Мартија ми е ѕверка. Толку автентична,толку зрела на сцена,флертува со камери,со публика со жири со се. Ептен ми е комплетна,има нешто посебно во неа.
Мaркo фaлширa или? И срaмoтa е oвa. 2 пo пoлнoќ. Пa децa пеaт. Не дa фaлширaaт, ќе испoпaѓaaт нa сценa.
Иначе Жуте Дуње многу повеќе ме бендиса во изведба на тој поголемиот дечко, не знам како се викаше. Ме расплака бре тогаш. Си гласав јас и за Мите и за Јелена, од маливе немам толку фаворит голем Инаку за Мите гласав од морален аспект, за мене Јелена беше победник мноооогу пред финале. Посебна ми е.