Не ми се верува за Ирнес, џабе сум останала толку доцна кога луѓево не знаат да препознаат квалитет...
Леле Ирнес не... Ете па ќе кажам дека не се цени вистински талент али ајде се помирив..Уште да кажеше Ева наместо Жарко ќе исклучев жими се...
Јас пак мислев Ирнес ќе продолжи понатаму,ќе победи. Е сега мислам дека ќе победи или Марко,или Мартија или Тома или незнам сите се одлични сите.
Ne mi se veruva deka ispadnaa tolku prekrasni peaci a pominaa nekoi koi voopshto ne zasluzhuvaat... Irnes ispadna so toj premokjen glas? Ne mozham da poveruvam... Zharko pomina? Hah navistina zhalno
Не се сериозни, мислев Ирнес ќе биде во топ 2. Што бара Томислав уште во натпреварувањево? Уште фалеше Жарко да испадне место Ева.. Мене ова на наместено ми личи, ништо чудно и Мартија да ја исфрлат во нареден круг. И кој побогу уште гледа и гласа во 02:00?
Овие што гласаат нормални ли се? Антониа,Ирнес........Уиј... Сеуште ли ќе пеат?Па ова не е во нромала,два по полноќ е.
Навистина ми е криво. Од сега не гласам,како малер да сум им. Гласав за Урош испадна. Гласав за Ирнес испадна
Жарко не сум го приметувала до сега и не ми привлекол внимание но последнава песна му беше предобра. Па сите заслужено се тука , макар што криво ми е за Урош и Антонија.
Ќе пеат уште два круга. Сега 4ца па двајца Бар мислам така! Од сите што беа 6, за Ева немам мислење (не сум ја ни заприметила), Жарко имаше некои интересни настапи, ништо посебно, овој Томи исто. По мое мислење, во однос на тоа колку ми ја допреле душава - Мартија, Марко... Ирнес. Сега од овие што останаа, Мартија ми е дефинитивно најдобра.