Mnogu mi e zhal za Irnes... po vtor pat komentiram ama ne mozham da prezhalam. Ednostavno seto ova e namesteno i ne znaat da prepoznaat talent. Megju ovie nemam favorit, a nitu pak posakuvam Martija da pobedi.
Ако му се пуштиме заедно, ќе испушти душа детето Де бре, не е крај на светот. Имаат по максимум 12-13 години. Цел живот е пред нив кариери да прават, башка не сум сретнала до сега некој победник баш да е со најголема кариера, во однос на тие што може испаднале 5 круга пред него. Сите пеат преубаво и ствар на вкусови е кој ќе победи. И мене лично бар, со оглед дека турбо фолк не слушам, Мартија ме остави без зборови кога ја пееше песната на Беквалац. Ја гуглав песната бидејќи ја немав чуено, и од една потпросечна и за шунд песна, имаше направено нешто посебно. Така што можеме да коментираме за се нешто, но мислам дека е неубаво да го коментираме талентот и посветеноста на девојчето.
Овие што останаа последните 6,знаеш дека гласав за сите не ме држеше срце само за Ирнес сите ми се срцки.Не дека тие од еден мој глас ќе победат,ама си се велам еден ама вреден. Наредниот месец ќе дојде висока сметка,ама децата ми се слаба страна.
Го жалите Ирнес а сакате Мартија да победи, не ме напаѓајте што го кажувам моето мислење пак.И да не бидам сфатена погрешно не ја хејтам,не мислам дека не ја бива воопшто.Само е преценета и просечна според мене (жирито е највеќе криво што ваква ми стана) .
Сабајле на врата ќе истакнам: ,,Колешката и денес не работи, ноќеска зјаеше у монитор. Здравје на друго место да си барате.“.
Јас мислам што е изгласано до сега тоа е , што ги измачуваат децава уште , па и толку песни да спремаат за недела дена.
Минатата недела кога победи Мите на Пинк Ѕвезди оваа време веќе во Струмица беше стигнат Па и жирито бе немора да коментира секој настап Марко и Мартија дуел на крај па кој победи нека победи
@CameliaMiller se raboti za vkusovi... samo si iskazhav moe mislenje. Nemam nishto protiv Martija no ednostavno smetam deka ne e kompetentna da bide pobednik. Irnes spored mene e pobednikot. I slobodno izguglaj, ako mislish deka lazham. ☺