Ми се спие, ми се плаче...не ми се зборува ниту еден збор, а не па да пеам и да бидам под притисок... јака им душа на децава, ама претерано е... големите порано завршија, а децава ги малтретираат... Ирнес фаворитот ми испадна, не знам уште што барам тука Мислам дека Марко ќе победи...
Децава се сите возбудени,сите се во исчекување,губат ориентација за време на толку голем настан сигурна сум ... Кога се ќе заврши ќе осетат умор а вака се дигаат уште толку до крај како што е неизвесно Не се како нас ,како ние што дремиме пред тв и чекаме Па и жирито како издржува да седи толку време на тие кожните фотељи
Чек, што да изгуглам? Настапот лански? Лани не гледав, затоа ќе гуглам Да вкусови се во прашање, како што мене Ирнес не ми е ѕвезда, но е навистина невкусно да кажам дека е префален
Кoлку сте пaтетични сo тoa "нaместенo е". Чистa рaбoтa, зa кoгo се глaсa, ќе пoбеди. Еве и мaлиoв Тoмo супер испеa. Вo групaвa 4, Мaркo ми е зa aут.
Да, наместено е. Со гласањево само си ги враќаат парите. Како можеше Ника да дотурка до финале? Па со парите на мама и тато. Логично.
Епа ај сите што мудруваме да се споиме да пратиме по еден глас за Мартија и да си легниме среќни, весели
Мислам и цела Македонија да гласа, пак нема да победи Мартија. Ее Мите победи, уште не ја прежалиле таа победа не па сега уште еден македонец. Не си трошете парите за џабе.
Дете не пуштaм нa oвa тaкмичење и тoчкa, еве ме рaзубеди декa нaместенo. Абе дa сум директoр нa Т-мoбиле, ВИП, Лaјкa...имa дa нaредaм сегa oд сите брoеви пo aвтoмaтизaм дa се пушти глaс зa Мaртијa. Пa кaд је бaл нек је мaскембaл.