Јaснa дa oди дa спие, утре требa дa пaтувa. И пушти еден глaс зa Мaркo сo нaдеж декa ќе му бидеш мaлер.
Многу многу ми е мило што Жарко стигна до тука ! Знаев дека нема шанси за победа не ни посакував ама па воопшто не замислував дека до тука ќе стигне со таков стил на музика. Срце И за Томо ми е мило покрај тоа што не можеше да гласа неговата држава. Секоја чест ептен мили деца. Сакам Марко да победи.
Лет имам попладне и во авион ќе преспијам,сега ова ми е поинтересно ама ќерка ми незнам што ќе прави и она дреме со мене А да пуштам две пораки и за Марко и за Мартија? Па да биде нерешено,м и двајцата се талентирани и одлични
Детето можеби е мило, ама не го сакам до толку за да навивам он да победи!!! WRITE IT ON THE WALL: МАРТИЈА Е ПОБЕДНИК !!!
Зарем Жарко 4то место? ОФ!Ајде барем Мартија нека победи,иако е дигната многу,нека земи прво,сепак од Македонија е
На македонски форум гласаме за Мартија и што е нормално,а да отвориме некој босански да видиме дали и тие се вака настроени ко нас
Морам да те исправам - песната е Writings on the wall и метафорички е употребена, од Библија дешавка инспирација