Марија е само за вечер. Малечките веќе не се интересни Катерина, Ника и тоа уште едно, ги држат повеќе заради шоу а бркаат дечки што имаат одличен глас. Мартија, Антонија и Елена па не знам мене сите ми пеат убаво. Ирнес или Мартија ќе победат така мислам јас. За Марко се сложувам со @Mr. Right
Жирито сите ми се ок освен Милан Милан ставрно незнам зашто е тука ок можда е помлад има поминато такво искуство ама па не би рекла дека е толку добар пејач за да го ставаат како жири. Леонтина ми е ок работи со деца цел живот па и заслужува тука. Јелена исто. Хари човекот има стварно искуство добро,мислам ок што го ставиле. Гоца ми е супер некако најприродна ми е. Ама дали само ја сум приметила или нешто до мене.Кога ќе се крене Гоца,одма по неа и Милан?
За Милан и јас се согласувам, има далеку подобри пеачи од него кои можат да бидат во жирито ама добро. На Марија сите коментари и се исти "Не знам шта да ти кажем" Толку ли ниту еден друг пеач не сакал да ја замени Гоца за една вечер па што ја ставиле неа И до кога мислат да ги чуваат тие малечките?
Кажав дека само форсирања прават. Може ја заборавиле Марија, па ајде сега се у фазон „На гледајте ја“.
Заборавив да се надополнам за она малецконо Ника. Која шмизла ја прават од дома, па со тоа нозете како стои. Дете е, ама одвратна ми е. Во оваа епизода ќе испадне Војо, а другине мали нека ги. Не им се пружа шанса на оние деца кои сериозно сакаат да се занимаваат со музика. И Леонтина ги влече сите конци таму. Досадна е на почеток со тие нејзини фрази - „Сити фешн Џлри, Андо шус“ и такви коментари. Се сложувам со тебе @Umbrella22
Ама мене не ми е јасно па Марија не е професионален пејач добро да во ред држи тоа стварно пее предобро,ама она е сепак дете-девојче.Јас сепак мислам дека нема толкаво искуство за да ја ставаат за жири па макар и за една емисија
Се согласувам со тебе Квин. Ако беше за тоа и Хари кога беше отсутен две-три емисии да не требаше Трајче да седне на негово место?
Сега пред малку го гледав настапот на тој Марко и морам да кажам дека е досаден веќе, замара со тоа неговите балади, пискотници и женски песни. Ме интересира Марија што му искоментира? Тие што гледале нека кажат, целата емисија ја немаат ставено на Јутуб.
Му кажа дека е фантастичен пеач, емотивен, кажа била на аудицијата кога тој пеел и ја расплакал.. Мене криво ми е што излезе Војо, сто пати поубаво пееше од Ања
Ника ми е ко оние девојчина во Америка што учествуваат по мис натправари. Ја разгалиле од дома леле мајко па и мотори и барале за настап, кизне колку пари се вртат чим таа е сеуште тука. Војо ми беше омилен.
Се согласувам со вас, Марија не треба да е дел од жирито, таа не е искусен пејач. Инаку и понатаму е во жири, и во следната Гоца ја нема. Мартија во петок пее песна од Адил и пак ќе растури. Марко ми беше меѓу фаворитите и сеуште ми е, но секоја песна му е иста и секоја ја пее исто. Веќе е досаден. Затоа Мартија мора да победи. Антонија, Ирнес, Жарко исто меѓу фаворити.
не ја гледав претходната епизода кој испадна? инаку ептен се зачудив што Марија беше во жири, може Гоца била зафатена ама можеле да најдат посоодветна замена, уште немам фаорити многу убаво пејат децава