Кaфaнски пеaч вo некoе иднo време и светскa сценa, се двa рaзлични пoими. Леле зa децa кoментирaме...сaбaјле ќе ми биде кривo
Искрено не знам што толку ви смета во однесувањево на девојчево? Тазе пубертетлија, културна е, се дружи со децава, глеам и тие супер реагираат на неа. А околу зборувањето српски не ми паѓа тешко, кумановче е. Исто и се фаќа, српски ли, македонски ли
Аааааааа се наежив бе, се наежив од Writing's on the wall, ова е победнички настап дефинитивно Ќе идам да гласам сеа! Поемотивно од оригиналот, а ја обожавам песната и Сем Смит Марко е мило и преслатко дете, ама исто како и на икс фактор и на ова шоу според мене не може да биде победник некој што (ако не се лажам, колку шо сум глеала) ниедна странска песна не испеал За мене нема место за споредба тука
Луѓе сфатете дека не се определени гласови по држави само. Значи ако мене некој ме освои од кај сака нека е јас ќе го сакам. Значи има многу мали деца тинејџерки што паѓаат во несвест за момчињава и ги гласаат,реално.Без разлика од каде се. Затоа и Томо дојде до тука заради прекрасниот глас и зошто беше премило дете.
Ау праву журку јер је право време... децана ќе заспијат на сцена. Скратете им ги маките, јасно ни е на сите веќе.
На Марко повеќето му беа странски песни,имаше и српски.Јас очекував дека One night only ќе ја испее.Ме купи со таа песна и од тогаш за него сум.
Добро што ми е мене ?! Само јас ли не се наежив кога го слушав Марко ?! Не можам да паднам у несвест како сите други...не знам што е работата Значи супер пее ама не знам не буди некоја посебна емоција кај мене, бесчуствително говедо сум изгледа