Океј се знаеше. Од сега не ги следам цела година посекако првиот што ќе остави впечаток тој ќе победи. Истото во двете сезони. Талентиран е, ама досаден беше искрено. За разлика од него многу повеќе другите покажаа во најразлични жанрови. Добра ноќ сега.
А зошто на Тома и на таа другата им дадоа само стипендии? Фацата на Ева ама беше злобна како го гледаше Тома со стипендијата, многу ЗЛОБНО! И што е наградата за прво, второ и трето место?
ОК значи знаевме...честитки на Марко ! Само си се чудам, кога знаев дека он и Мартија ќе останат до крај и дека Марко ќе победи, зошто останав будна до 4?!
Толку од темава значи. Важи,од септември тие ќе се дружат во Пинк ние на фемина,ќе видиме за кого ќе навиваме од септември. Дали ќе се појаави некоја нова како Мартија,Антонија,Ника
Како што кажа Павле минатата година.. не ми е битно кое место ќе бидам битно ми е телефонот да си го земам
А,еве јас за крај сакам да ве поздрава со песна која ја испеа дете кое мислам дека заслужуваше многу повеќе.ИРНЕС
Ama ste se iznapishale i jas ne dogledav do kaj 1 sledev, gledam aber nema da zavrshi i si legnav. Ako nekoj e vo moznost da postavi link od cela emisija.