Они ќе бидат во жири на Пинк ѕвезди. Во Пинкови ѕвездички во жири ќе бидат Јелена Томашевиќ, Гоца Тржан, Леонтина, Сале од Тропико бенд и Сергеј Ќетковиќ.
Од кај да знам, вчера баш прочитав на една страница Пинкове звездице со тој состав а у. А водители кои ќе бидат?
Ќе видам вечер ако фатам пинк на интернет,ама мислам повторно Маријана,а за возрасните нема известување,барем јас не сум видела.Се надевам дека и тамо,повторно Милан
Spoiler: Македонија има што да покаже ! http://telexfm.mk/index.php/scena/makedonska-scena/item/3124-makedonija-ima-shto-da-pokazhe
Погледнав нешто од првата емисија,не беше толку трагично. Нашиве две се ептен добри,особено девојчето од Прилеп.Ептен е срцкасто,слатко со прекрасен глас и преубави движења на сцена. Другава има гласиште ненормално,ама со реченицава ,,поздрав до сите мои идни фанови,ве сакам најмногу" - умрев Не е само да имаш талент,и скромноста е битна барем за мене...
Незнам дали примети,ама сите така поздравуваа Мене ми се допадна емисијата Денеска прочитав изјава на Маријана која гостувала во емисија,и вика дека оддвај чека да дојде 4-та емисија,кое ќе пее некое девојќе од пет ипол години и била супер Па ќе видиме