Сериозно шо е финтата со ова Ника малото? Мислам аман... Претераја. Прво ајде за шоу беше ама не заслужва да е тука па уште во следното полуфинале.
Еее претераја. Дури трите малите поминаја серизно? Чисто се сомневам дека вака беше гласано. И шо должат толку 2 е сатот. Нема смисла 5 саати трае.
Се согласувам за Ника одамна требаше да отпадне,којзнае колку пари се вложени за да помине. Се е местена работа.
Не мислам дека е наместено, овие малите се гледа од публиката дека многу ги гласаат ама не е фер спрема останатите. Урош. Колку е срце. Колкаво е детево знае некој?
Нема смисла Ника да помини, Амна да отпадни. Нема тука никаква споредба. И колку да е интересно малото сепак е натпревар во пеење. Ама како и да е... Сакам Ирнес да победи.
Теодора не ми се свиѓаше ама Амна требаше да остане стварно..што уште ги држат оние малине Анја,Ника,Дарија па тие се симпатични,слатки да..но неможат да се споредат со 15годишни стварно срамота ...
Да не беше наместено Ника немаше ни да биде во полуфиналево.Ај сега публиката,а претходно кој? На мене Марко ми е фаворит за негови години супер пее.Навистина пее балади само,ама тоа му лежи подобро така,него кикс да направи.Ама и нашиве ми се допаѓа како пеат,особено Антонија.И Ирнес и Жарко ми се добри А за Дарија супер беше денес за разлика од другиве мали
Зборувам за вечерва. Цела публика беше на овие маливе.А претходно да точно ги влечкаа пошто се слатки и мали, ама не е фер за другите, очекував барем вечер да испадне некој од нив.