^^ Ќе отидиме оф топик ако почнам да набројувам. Има и такви и такви што иако сум постара им се восхитувам. Кога ќе биде финалето некој знае?
Ангела како ја испеа песната од Џастин Бибер минатиот пат WOWWWWWWWW.... Феноменална е и има накаква харизма.... Посебно за странски песни ја бива. А од нашиве Мартија ми е најдобра.
Порано секоја епизода на интернет ја гледав. После престанав кога видов дека некого премногу форсираат, кога гледам девојчиња од 11-12 години што изгледаат како да имаат 30, некои мали дечиња што како што кажа некој претходно родителите плаќаат за нивно учество. Срамота. Некои деца стварно се талентирани ама нема кој да ги турка да успеат. А и песниве што ги пеат за пропаднати љубови, неверства и такви теми, ај ве молам зар нема некој да каже што може што неможе? Забегаааааа. Ако на 10-15 години пеат вакви песни, вака се однесуваат, облекуваат што ќе прават за 10 години?
Бидете среќни што не пејат српски турбо фолк или уште полошо, македонски турбо фолк. Тоа е таа музика и затоа ја пејат. Сите сме слушале како мали забавна поп и рок музика, таква и сме пееле. Децата се супер, немојте со такви коментари дека се облекувале провокативно и дека пееле такви песни.
Незнам што очекувате Наташа од 3-то 3 да ја пеат? Какви се песни не сум пеела како мала . Има некои ислучоци што стварно не им доликуваат песните, ама мислам поретки се тие.
јас пак не знаев дека е во е петок , пуштив случајно да видам дали почнал аларм за кобра и гледам Мартија пее. Дали може некаде да се гледа целата емисија?
Направете споредба помеѓу Мартија и Лена лани што учествуваше, врснички се, Мартија со шминката и облеката воопшто не наликува на 11 годишно девојче..
Оваа година има добри ѕвездички,но што се случува со нив?На 11години да изгледаат како некои теткици..И овие прпулциве кои што се прмен немам зборови...Ги форсраат..Некои се навистина добри,нашите македонки,Жарко,Урош.....
Антoниa нaместo пред oлтaр нa бинa излезе. Кo невестa изгледa кoјa штo пoбегнaлa сред венчaвкa зa дa пее.
За Ника веќе не знам што повеќе да кажам се надевам ќе испадне вечерва.Многу размазено дете е и плус не знае да пее. Елена само мене не ми се допадна денес ?!? Многу слабо некако,а жириво сите вау супер
Мене ми се допаѓа тоа што облеката ја ускладуваат со песната и сценскиот настап, затоа што реално битно е и како изгледаат. А и самиот тој сценски настап е битен, на тоа и се вади Ника цела сезона (и не само она). Елена, ни мене не ме импресионира денес, да пееше опера или да продолжеше со бавната верзија на Crazy Inlove многу подобро ќе поминеше. Дај боже да продолжи па да ја видиме со уште некоја песна слична на Time to say goodbye. Антонија ми беше супер, не ми сметаше тоа што изгледаше како невеста (мислам дека така и сакала да изгледа). Антонија и Анѓела беа единствените кои ме наежија вечерва (до сега). И имам една огромна замерка до жирито: Што е тоа гласање во сред емисија?! Ги обесхрабруваат и потценуваат сите оние за кои не гласаат (без оглед на коментарите дека биле супер). Испаѓа" ти си супер беше АМА овие се уште подобри и јас за нив и ќе гласам". На еден начин и сугерираат на публиката за кој да гласа (пошо нели се цени мислењето на жирито).
@Victorian потполно се согласувам,многу непрофесионално ми беше тоа гласање на сред емисија и толку јавно. Уште коментарот на Гоца - ми се може. Браво за тебе,цела емисија ти се може Навистина не е убаво,греота за другите деца на некој начин им набиваат комплекси и ги потценуваат. Затоа заради таквото форсирање,голем дел ми стануваат одбивни,да не ги набројувам. До сега Жарко,Ирнес и Урош ми се најдобри со настапиве. Ангела како и да се вика мислам девојчето си е супер ама ме убива со стандардно исти песни,типични за нејзина возраст мислам Бибер,Селена Гомез, Деми и слично, немаше да е лошо да смени малку. И да Елена,лош избор да беше спората верзија на Crazy in love ќе растуреше..
Сега ресторан постави па за во финале ако влези што ќе донеси ах не е крива таа туку нејзините ко ќе потпорасни ќе си ја траскаат главата. Елена или беше претивка или матрицата прегласна ништо не ја слушнав, време е да испадни. Анџела претера со истите песни секоја емисија.
Јaс сaмo дa кaжaм декa oкaпaa сo бaлaдиве. Зaспaв... Еве гo и oвoј Мaркo сегa сo бaлaдaвa, некoјa женскa... Едвaј чекaм дa зaврши.
Антонија НАЈДОБРА! немам зборови не се споредува со другите вечерва. Исто убаво испеа и Томислав (така мислам дека се викаше ) , Мартија најдобар нејзин вокален настап според мене и Урош како и секогаш